وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

حمایت حداکثری دموکرات‌ها از طرح استیضاح ترامپ

نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد اکثریت قابل توجهی از حامیان حزب دموکرات خواهان استیضاح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و حذف او از عرصه سیاسی این کشور هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 01
کد خبر: ۱۲۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، نتایج یک نظرسنجی جدید حاکی از حمایت حداکثری حامیان حزب دموکرات از استیضاح و برکناری رئیس‌جمهور آمریکا است.


نتایج یک نظرسنجی جدید نشان داد اکثریت قابل توجهی از حامیان حزب دموکرات خواهان استیضاح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و حذف او از عرصه سیاسی این کشور هستند.

 

نظرسنجی جدید «هاروارد سی‌ ای پی اس- هریس» نشان داد ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان حامی حزب دموکرات معتقدند دونالد ترامپ باید استیضاح شده و از قدرت کنار گذاشته شود. همچنین ۳۶ درصد از شرکت‌کنندگان مستقل از استیضاح رئیس‌جمهور آمریکا حمایت کردند. در عین حال ۲۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی نیز معتقدند که ترامپ باید از سوی کنگره این کشور توبیخ شود.

 

نظرسنجی جدید هاروارد- هریس پس از انتشار بیانیه رابرت مولر، بازرس ویژه وزارت دادگستری آمریکا در روز چهارشنبه انجام شد که دربرگیرنده چندین نشانه هشدارآمیز برای دموکرات‌ها در خصوص آغاز روند استیضاح علیه رئیس جمهور آمریکا بود.

 

همچنین براساس نتایج این نظرسنجی ۶۸ درصد از شرکت کنندگان معتقد بودند که دموکرات‌ها باید یافته‌های مولر درباره عدم تبانی میان ستاد انتخاباتی ترامپ و عوامل روس را بپذیرند. ۶۳ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی هاروارد-هریس نیز اعلام کردند انجام تحقیقات درباره رئیس جمهور سبب آسیب به کشور می‌شود.

 

بیانیه اخیر رابرت مولر بار دیگر تب مباحثات درباره استیضاح ترامپ را بالا برد. مولر چهارشنبه گذشته با حضور در وزارت دادگستری ضمن اعلام استعفای خود گفت تا زمانی که دونالد ترامپ در منصب ریاست جمهوری است نمی‌توانیم وی را متهم به ارتکاب جرم کنیم. اگر اطمینان حاصل می‌کردیم که رئیس‌جمهور مرتکب جرم نشده است آن را اعلام می‌کردیم.

 

شایان ذکر است، در گزارش نهایی بازرس ویژه دادگستری آمریکا آمده شواهدی دال بر تبانی میان ستاد انتخاباتی ترامپ و عوامل روس یافت نشده است. با این حال در این گزارش ۴۰۰ صفحه‌ای، مولر یادآور شد که او نمی‌تواند مشخصا درباره ارتکاب موارد کارشکنی بر سر اجرای عدالت تصمیم گرفته و تصمیم‌گیری در این باره را به کنگره واگذار کرده است. همچنین در گزارش مولر یادآوری شده است که کنگره این اختیار را دارد که تحقیقاتی را در خصوص موضوع «کارشکنی قانونی» انجام دهد.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار