سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

متکی: آمریکا با ابزار ناتو به دنبال تجزیه روسیه است

متکی: آمریکا با ابزار ناتو به دنبال تجزیه روسیه است وزیر اسبق امور خارجه کشورمان گفت: بحث آمریکایی ها به طور جدی این است که روسیه بسیار بزرگ است و باید تجزیه شود و یکی از راه‌هایش این است که مرزهایش تحت سیطره ناتو باشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۵۴

به گزارش راهبرد معاصر منوچهر متکی سخنگوی شورای وحدت نیروهای انقلاب اسلامی در نشست خبری خانه احزاب، با بیان اینکه خانه احزاب می‌تواند تجلی قدرت و وحدت ملی باشد، اظهار داشت: اینکه احزاب چگونه می‌توانند جدی شوند، باید مورد بررسی خود احزاب قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شرایط جدیدی در کشور داریم و اولین ویژگی آن روی کار آمدن دولتی جدید با رویکردهای جدید است، تصریح کرد: نیازمند به این بودیم هشت سال تجربه اعتماد به آمریکا را پشت سر بگذاریم.

متکی افزود: در جهت‌گیری های اقتصاد داخلی و سیاست خارجی، تحول مشهود است و تکیه بر استقلال و توانمندی خودمان در جهت خودکفایی و بهره‌گیری از اقتصاد مقاونتی از ویژگی های دولت جدید است.

وزیر اسبق خارجه بیان داشت: احزابی که با دولت جدید همراه هستند، باید سه رویکرد را در دستور کار خود داشته باشند؛ رویکرد اول حمایت است، رویکرد دوم ما نسبت به دولت آقای رئیسی مشاوره دادن است که در زمینه هایی که کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد مشورت بدهیم و رویکرد سوم نیز نقد منصفانه است که می‌توان برخی ناتوانی ها را بیان کرد. 

متکی با بیان اینکه دولت در رویکرد جدیدش شتابزدگی و ذوق‌زدگی را در روابط خارجی حذف کرده است، گفت: وقتی مذاکره می‌کنیم، اگر طرف مقابل حس عجله و ذوق زدگی داشته باشد طمع می‌کند و مطالباتش را بالا می‌برد. 

وی افزود: رویکرد دولت این است که اقتصاد کشور را شرطی نکنیم، چون این یک سیگنال منفی به طرف مقابل است، در و اقع نباید اقتصاد کشورمان شرطی شود. 

این فعال سیاسی با اشاره به تلاش های ناتو برای گسترش نفوذ در منطقه گفت: ناتو در تلاش است هژمونی خود را در دنیا بگستراند و این با مبانی ما که هژمونی را نفی می‌کنیم، مغایر است. 

وی افزود: آمریکایی ها بطور جدی طراحی‌شان این است که روسیه بسیار بزرگ است و باید تجزیه شود و یکی از راه‌هایش این است که مرزهایش تحت سیطره ناتو باشد. 

متکی با تاکید بر اینکه قابل دفاع‌ترین موضع را رهبری،‌ رئیس جمهور و وزارت خارجه ما اتخاذ کردند، گفت: ما جنگ را به مصلحت نمی‌دانیم و از سوی دیگر، طراحی آمریکا را برهم زننده نظم جهان می‌دانیم. 

وزیر اسبق امور خارجه کشورمان بیان داشت: روسیه با کشوری مواجه هست که انقلاب رنگی در آن رخ داده و روی دیگر آن، پایگاه های نیروی دریایی آمریکا و همچنین آزمایشگاه های تولید سلاح های بیولوژیک در این کشور است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار