المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

روسیه فضانورد ناسا را به زمین باز می‌گرداند

روسیه فضانورد ناسا را به زمین باز می‌گرداند تنش‌های ژئوپلتیکی در زمین برنامه‌ها برای بازگشت ۲ فضانورد روس و یک فضانورد ناسا به زمین را تغییر نداده است. به این ترتیب فضانورد ناسا که حدود یک سال در فضا اقامت کرده، به زمین باز می‌گردد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، طبق برنامه ریزی‌ها قرار بود مارک وندر هی فضانورد ناسا همراه پیوتر دوبروف و آنتون شکاپلروف در ۳۰ مارس به زمین باز گردند. این برنامه با وجود حمله روسیه به اوکراین و تنشی که میان این کشور و شرکای فضایی اش ایجاد شده، انجام خواهد شد.

جوئل مونتالبانو مدیر برنامه ایستگاه فضایی ناسا طی یک کنفرانس خبری اعلام کرد: ما با همکاران روسی خود در ارتباط هستیم. در این باره مشکلی وجود ندارد.

به گفته این مقام مسئول عملیات ۳۰ مارس مانند بقیه ماموریت‌های بازگشت کپسول سایوز به زمین انجام می‌شود.

وندرهی، دوبروف و شکاپلروف پس از سفر با کپسول روسی در قزاقستان فرود می‌آیند. حدود ۲۰ کارمند ناسا نیز در آنجا در انتظار بازگشت وی به زمین می‌مانند تا شرایط فیزیکی وندرهی را بررسی کنند و او را به هیوستن در آمریکا (مرکز انجام برنامه‌های فضانوردی ناسا) بیاورند.

این در حالی است که فضانورد ناسا حدود یک سال را در مدار زمین و در شرایط میکروگرانش گذرانده است. چنین وضعیتی ممکن است برای بدن انسان مشکل باشد.

حمله روسیه به اوکراین سبب شد ایالات متحده آمریکا و کشور‌های دیگر تحریم‌های اقتصادی جدیدی بر روسیه وضع کنند. دولت این کشور همراه راسکاموس (سازمان فضایی روسیه) از این تحریم‌ها انتقاد کردند و در واکنش به آن‌ها از چند برنامه همکاری بلند مدت کناره گیری کردند.

راسکاموس در اواخر فوریه پرتاب موشک‌های سایوز در بندر فضایی اروپا در گینه فرانسوی را متوقف کرد و در اوایل مارس نیز اعلام کرد موتور موشک‌های روسی را به شرکت‌های آمریکایی نمی‌فروشد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار