رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

احداث 2 شهر در النقب فلسطین توسط صهیونیست‌ها

دو شهر جدید برای صهیونیستها در منطقه النقب فلسطین احداث می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر کابینه رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه با احداث دو شهرک جدید برای صهیونیستها در «النقب» اشغالی موافقت کرد. نخستین شهر، «کسیف» نام دارد که برای یهودیان افراطی ارتدوکس در نظر گرفته شده است و در نزدیکی منطقه «عراد» احداث خواهد شد.

روزنامه العربی الجدید گزارش داد، قرار است بیش از ۱۰۰ هزار شهرک‌نشین صهیونیست در این شهر مستقر شوند. همچنین مقرر شده است که یک مرکز پزشکی و یک منطقه صنعتی مدرن نیز در این شهر احداث شود. یهودیان سکولار در این شهر مستقر خواهند شد.

«زیو الکین» وزیر مسکن و «آیلت شاکید» وزیر داخلی رژیم صهیونیستی پیشنهاد داده بودند که شهر کسیف در نزدیکی برای یهودیان افراطی ارتدوکس در منطقه عراد احداث شود. قرار است ۲۰ هزار واحد مسکونی در این شهر احداث شود و حدود ۱۰۰ تا ۱۲۵ هزار صهیونیست نیز در آن مستقر شوند.

شهر نیتسانا نیز در نزدیکی مرزهای مصر واقع شده و قرار است حدود دو هزار و ۲۰۰ خانواده صهیونیست در آن مستقر شوند. این شهرک، نقطه آغاز احداث شهرکهای دیگر در اراضی النقب است.

آیلت شاکد، وزیر امور داخلی رژیم صهیونیستی ضمن استقبال از این دو پروژه، ادعا کرد: «این یک گام مهم است که به ما کمک می کند تا بدترین بحران مسکن در اسرائیل را حل کنیم».

این در حالی است که همزمان با مشغول شدن کشورهای جهان به بحران روسیه و اوکراین، روند تخریب منازل مردم فلسطین در النقب افزایش یافت،ه است؛ به ویژه برای زوج‌های جوان، یا کسانی که قصد داشتند خانه‌ خود را بازسازی کنند.

رژیم صهیونیستی قصد دارد ساکنان النقب فلسطین را مجبور به مهاجرت کند، ولی اهالی این منطقه، همچنان به مبارزه با این رژیم ادامه می‌دهند و تأکید دارند که از سرزمین خود خارج نخواهند شد.

تعداد بادیه نشینان در النقب در سال ۱۹۴۸، بیش از ۱۰۰ هزار نفر بوده است که بیشتر آنها به اجبار آواره شدند؛ زیرا یهودیان کاری کردند که ساکنان النقب مجبور شوند به نوار غزه، صحرای سینا و اردن مهاجرت کنند و در مجموع، ۱۱هزار نفر در این منطقه باقی ماندند.

مساحت النقب 1۴ هزار و ۲۳۰ کیلومتر مربع است؛ یعنی حدود ۶۸% از مساحت فلسطین در سال ۱۹۴۸ که بالغ بر ۲۰ هزار و ۷۷۰ کیلومتر مربع بود. مساحتی که بادیه‌نشینان پیش از ۱۹۴۸ ساکن بودند، چهار میلیون دونم (هر دونم معادل ۱۰۰۰ مترمربع) بوده است، ولی امروز در ۳۰۰ هزار دونم سکونت دارند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار