انگلیس، سفارت و کنسولگری خود را در تل‌آویو و قدس تخلیه کرد نماینده ایران در ژنو: با همان روشی که به اسرائیل پاسخ دادیم به آمریکا نیز پاسخ می‌دهیم اسرائیل ساقط شدن یکی از پهپاد‌های خود در ایران را تایید کرد بقایی: با تکیه بر میراث تمدنی و قدرت ملی، در برابر تجاوز آشکار اسرائیل می‌ایستیم ضیافت ناهار ترامپ با فرمانده ارتش پاکستان عطوان: موازنه قدرت به نفع ایران درحال تغییر است اسلامی: وضعیت تاسیسات هسته‌ای خوب است وال استریت ژورنال: نشست امنیتی ترامپ منجر به تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران نشد وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیمارستان بستری شد موشک‌های ایران بخش تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی رابه آتش کشیدند رسانه‌های عبری: ایران ۴۰۰ موشک به سمت «اسرائیل» شلیک کرده است هشدار حماس درباره عواقب عربده‌کشی آمریکا و اسرائیل در منطقه تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم

کمک جدید ۸۰۰ میلیون دلاری آمریکا به اوکراین

بایدن کمک جدید ۸۰۰ میلیون دلاری آمریکا و ارسال پهپادهای بیشتر به اوکراین را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۹۲

به گزارش راهبرد معاصر جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد با استفاده از اختیاراتش یک کمک امنیتی جدید به ارزش ۸۰۰ میلیون دلار به اوکراین اختصاص می دهد و به این ترتیب کمک های امنیتی جدید واشنگتن به اوکراین در یک هفته گذشته به یک میلیارد دلار می رسد.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در سخنانی افزود: این بسته های امنیتی به صورت مستقیم از وزارت دفاع آمریکا به ارتش اوکراین منتقل می شود تا به آنها در مبارزه با این تهاجم کمک کند.
بایدن توضیح داد: این بسته جدید به تنهایی کمک بی‌سابقه‌ای به اوکراین ارائه می‌کند و شامل ۸۰۰ سامانه ضد هوایی برای اطمینان از توانایی ارتش اوکراین در توقف جنگنده ها و بالگردهای مهاجم به مردم اوکراین می شود.
بایدن ادامه داد: جهان در حمایت ما از اوکراین و عزم ما برای تحمیل هزینه سنگین بر ( رئیس جمهوری روسیه) متحد است.

رییس جمهوری آمریکا همچنین متعهد به ادامه تحریم ها علیه روسیه شد و گفت: ما با کمک مالی مستقیم از اقتصاد اوکراین حمایت خواهیم کرد. ما همراه با متحدان و شرکای خود، فشار را بر اقتصاد در حال فروپاشی پوتین ادامه خواهیم داد و او را در صحنه جهانی منزوی خواهیم ساخت و در همین حال دست اوکراینی‌ها در میدان نبرد و میز مذاکره تقویت خواهیم کرد.

بایدن همچنین گفت که واشنگتن سلاح های ضد هوایی، ضد زرهی و پهپادهای بیشتری را برای کمک به دفاع از اوکراین در برابر روسیه ارسال می کند./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار