به گزارش راهبرد معاصر؛ سال 1401 با بهار مهدوی و درماه پیامبر اکرم ص( شعبان ) رسید و عطر میلاد منجر عالم بشریت ذائقه بی نظیر ایرانیان را در تلفیق عید نوروز با معنویت و دعا در اماکن زیارتی متجلی ساخت . انقلاب اسلامی شادی سنتی و تاریخی ایرانیان و نژاد آریائی یعنی نوروز باستانی را که با اتمام فصل خواب زمستانی وشروع بیداری طبیعت برگزار میگردد را باحضور در اماکن مذهبی و زیارتی و دعا برای ظهور منجی عالم بشریت و نجانبخش بشر از ظلمت و گمراهی وظلم ستمکاران ومستکبرین آمیخت وآنرا به شادی معنوی و بیگانه با گناه و نافرمانی الهی تبدیل ساخت .جامعه ای که تغییر و دگرگونی در احوال طبیعت را در اراده الهی می بیند، در چنین روز و ساعتی از تحویل سال از صاحب و اداره کننده جهان هستی میخواهد که حال او را هم مثل طبیعت به احسن الحال تغییر دهد.
رهبر فرزانه انقلاب اسلامی همه ساله احسن الحال جامعه اسلامی در شعاری کوتاه ولی عمیق تبیین و اعلام میکنند و در سخنرانی مفصل اول هرسال راهکارهای تحقق آن شعار را برای مسئولان و مجریان و مردم تبیین کرده اند .
رهبر معظم انقلاب همه ساله ارزیابی کوتاه، عمیق و کارشناسی از تلخی ها و شیرینی های سال گذشته برای مردم بیان و جامعه را به واقع نگری و عبرت از گذ شته و افتخار به دستاوردهایش هدایت میکنند. ایشان در پیام نوروزی خود فرمودند: «سال ۱۴۰۰ هم به پایان رسید با همهی شیرینیها و تلخیها و فرازها و فرودها که در زندگی طبیعی است. زندگی مجموعهای از همین فراز و فرودها و شیرینیها و تلخیهاست» (29/12/1400)
ادامه راه انقلاب اسلامی در هر نوروز وگردش سال محتاج نگاه به پشت سر وآنچه گذشته و نگاه به جلو و آنجا که باید برسیم است در این نگاه ارزیابی و قضاوت رهبر دوراندیش وکلان نگر انقلاب اسلامی معیار و محک منصفانه و دقیقی برای تشخیص نقاط مثبت و منفی عملکرد ها در راه طی شده است. رهبر معظم انقلاب اسلامی حوادث سال 1400 را به دو نوع تلخ و شیرین تقسیم کردند :
1) مشارکت مردم در انتخابات درعین شدت بیماری کرونا و تلفات انسانی ناشی از آن
2) وی کار آمدن دولتی تازه نفس با دو ویژگی: مردمی و علاقمند به حرکتها و اهداف مردمی، دارای ریل جداگانه ای غیراز دولت محترم قبلی
3) مقابله جدی با بیماری همه گیر کرونا و کاهش تلفات انسانی با انجام واکسینایون برای همه
4) پیشرفت علم و فناوری ؛ درتولید واکسن ضد کرونا و پرتاب ماهواره جدید به فضا
1) پیروزی ملت ایران در مقابل فشار حداکثری آمریکا ( درجنگ اقتصادی)
2) شکست خفت بار آمریکا در برای استقامت و پایداری ایران
3) اثبات درستی راه ملت ایران درمقابل استکبار با توجه به رخدادهای افغانستان و اوکراین
4) ضربه های شکننده سپاه پاسداران به مقر های جاسوسی و خرابکاری دشمنان در خارج از مرز
5) پیوستن ایران به پیمان شانگهای وتقویت اکو و قرار داد گازی بین سه کشور شمالی وایران
6) توافق قرارداد25 ساله با چین و قرار داد با روسیه
7) موفقیت ایران در بازپس گیری طلب ملت ایران از انگلیس
آیتالله سید ابراهیم رئیسی طی سخنانی در جمع مقامهای شرکت کننده در بیست و یکمین اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای تاکید می کند که جهتگیری سیاست خارجی ایران تمرکز بر «چندجانبهگرایی اقتصادی» و تقویت «سیاست همسایگی» به معنی وسیع آن و تقویت حضور در سازمانهای منطقهای خواهد بود. در این چارچوب سیاست همسایگی به عنوان یک راهبرد نظام مند و هدفمند معنا پیدا می کند و ترجمان چنین سیاستی با محوریت ژئوپلیتیک، دیپلماسی، اقتصاد و فرهنگ شاکله بندی می شود. در سیاست همسایگی، جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک مزیت ژئوپلیتیکی مطرح و با بهره گیری از درهم آمیختگی فرهنگی و تاریخی تلاش خواهد شد تا چالش های مشترک کنترل و منافع اقتصادی مبتنی بر رویکرد برد- برد گسترش پیدا کند.
غلبه مقاومت ملت ایران بر سیاست فشار اقتصادی حداکثری و اعتراف سران آمریکا به شکست خفت بار دراین نبرد اقتصادی آنچنان شیرین است که مشکلات این نبرد را برای جامعه قابل تحمل نموده است ومردم امیدوارند با قراردادهای استراتژیک بسته شده در منطقه سال 1401 سال رشد اقتصادی مناسبی برای کشور باشد .