با سایت فیشحج.com عازم حج عمره و تمتع شوید-راهبرد معاصر

با سایت فیشحج.com عازم حج عمره و تمتع شوید

تاریخ انتشار: ۲۰:۱۹ - ۱۰ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 30
کد خبر: ۱۲۷۷۳۲

با سایت فیشحج.com عازم حج عمره و تمتع شوید

سند فیش حج به قبض واریزی بانکی( بانک ملی یا ملت)  که می تواند از نوع فیش عمره یا تمتع باشد که وجهی به منزله ودیعه به حساب آورد که به صورت معمول با ملاحظه به نهاد حج و زیارت به وسیله اشخاص جامعه یا علاقمندان به حج واریز شده است که معمولا با توجه به نوع حج عمره یا تمتع متمایز است. روی برگه سپرده گذاری اسم نوع حج درج شده است به دلیل آن اسم گذاری و تلفظ آن سخت است و به فیش حج مشهور است.

بهترین، مطمئن ترین و ساده ترین روش جهت خرید این فیش از دفاتر زیارتی قانونی و رسمی مورد قبول نهاد حج و زیارت می باشد به هیچ وجه به صورت وکالتی اقدام به خرید این فیش نکنید.

آشنایی با مراحل خرید فیش حج

با سایت فیشحج.com عازم حج عمره و تمتع شوید

خرید و فروش فیش مکه با توجه به مراحل معینی صورت می گیرد. نخستین گام در این حیطه رجوع شخص خریدار و شخص فروشنده به دفاتر زیارتی می باشد مسلما پیش از هر اقدامی بهتر است از نهاد های معتبر  مشاوره رایگان دریافت کنید تا با شناخت کافی اقدام به خرید و فروش این نوع فیش نمایید.

در نخستین مرحله طرفین معامله با اسناد و مدادک شناسایی خود در دفاتر زیارتی حضور به عمل می آورند. اصل فیش هم بایستی توسط فروشنده در این دفاتر، رسید تقاضای مجوز جهت نقل و انتقال فیش صدور می یابد. پس از صادر شدن این رسید، دو طرف معامله بایستی به دفاتر زیر نظر نهاد حج و زیارت رجوع نمایند. مقصود از این عمل عرضه اسناد و مدارک و همچنین رسید تقاضای مجوز نقل و انتقال حواله حج، برگ شناسایی جهت عرضه در دفتر اسناد رسمی صادر می شود. با این برگ شناسایی طرفین معامله می توانند در دفاتر اسناد رسمی حاضر شده و صلح نامه ای را برای معامله فیش به امضا برسانند. در نتیجه دفتر اسناد رسمی خرید و فروش را ثبت نموده و فیش جدیدی را به اسم خریدار به ثبت می رساند.

آشنایی با نحوه انتقال فیش حج

داد و ستد فیش حج را تنها در دفاتر حج و زیارتی مورد قبول نهاد حج انجام دهید. با ملاحظه به اینکه نهاد حج و زیارت در خصوص فیش وکالتی، جواز انتقال صادر نمی کند، به هیچ وجه در رابطه با خرید و فروش این نوع فیش به شیوه وکالتی مبادرت ننمایید و تنها این فیش را در استان خود تهیه و به فروش برسانید تا فرصت اعزام به حج را به صورت قطع داشته باشید. خریدار می تواند وجه این فیش را پیش از امضا در دفاتر اسناد رسمی و در زمان صلح نامه ادا نماید.

آشنایی با نحوه انتقال فیش حج

نکته حائز اهمیتی که بایستی به آن توجه نمایید این است که بایستی به زمان دقیق ثبت نام این فیش توجه نمایید چرا که تفاوت حتی یک ماه در نرخ فروش فیش حج و نرخ خرید فیش اثر گذار می باشد. قیمت این فیش معمولا به روز می باشد و به شیوه توافقی دادوستد این فیش انجام می گیرد و فقط با حضور طرفین معامله در دفاتر حج و زیارت معتبر حاوی مجوز نهاد حج و زیارت صورت می گیرد. پیش از خرید و فروش بایستی با مشاوران موسسات معتبر در این حیطه  مشاوره نموده تا بتوانید با نرخ به صرفه، مطمئن و مجازی اقدام به تهیه فیش نمایید.

نکات عمده در خرید و فروش فیش حج

در این بخش از مقاله قصد داریم در خصوص خرید و فروش فیش حج نکاتی مهم در اختیار شما بگذاریم:

  • خرید و فروش این نوع فیش را بهتر است تنها در دفاتر زیارتی مورد قبول نهاد حج و زیارت انجام دهید.
  • خرید و فروش این فیش فقط با وجود طرفین معامله در دفاتر زیارتی معتبر و قانونی شامل مجوز نهاد حج و زیارت صورت می گیرد.
  • نرخ فیش را می توانید پیش از امضا در دفاتر اسناد رسمی معتبر و در زمان سامان دهی صلح نامه اخذ نمایید.
  • یکی از نکات مهم در خصوص فیش حج که بایستی به آن دقت شود این است که فیش را به شیوه وکالتی خرید و فروش نکنید چرا که نهاد حج و زیارت در خصوص این فیش که وکالتی تهیه شده اند جواز اناقال صادر نمی کند.
  • شما تنها می توانید داد و ستد این فیش را در استات خود انجام دهید.
  • هنگام دادوستد این فیش به زمان ثبت نام حتما توجه نمایید چرا که اختلاف یک ماه نیز می تواند در نرخ حج تاثیر گذار باشد.
  • از دیگر نکات مهم در خصوص فیش حقوقی این است که نرخ خرید حج به روز بوده و برپایه توافق می باشد.

قیمت فیش حج چقدر است؟

با سایت فیشحج.com عازم حج عمره و تمتع شوید

پیش از خرید و فروش بلیط حج از قیمت آن بهتر است آگاه شوید. جهت اطلاع از این مسئله می توانید به سامانه جامع حج با نام سایت فیشحج رجوع نمایید که مرجع کامل و آگهی ها رایگان فیش حج است و از قیمت فیش حقوقی باخبر شوید. دقت نمایید که نرخ این فیش توافقی می باشد و این مسئله میان طرفین معامله یعنی خریدار و فروشنده فیش تعیین می گردد.

توجه نمایید که نرخ فیش تمتع در سال ۱۳۸۶ با دیگر  کارت های تمتع و نرخ فیش عمره سال ۹۰ با دیگر فیش های ودیعه عمره متمایز است و فاکتور هایی نظیر نرخ دلار، سال اعزام، شهر  و نرخ بیان شده از طرف حج و زیارت می تواند باعث بالا رفتن یا کم شدن قیمت فیش حج عمره شود. مسلما بایستی بدانید بصورت قطع نمی توان نرخ حج عمره را بیان کرد چرا که این مسئله امری توافقی میان دو طرف معامله می باشد. بدین منظور حتما پیش از نقل و انتقال با سامانه جامع حج معتبر مشورت نمایید. مسلما پیش از فروش و خرید این فیش بایستی از قیمت فیش حج  اطلاع داشته باشید.

آیا می توان اقدام به فروش فیش مکه متوفی نمود؟

سوالی که امکان دارد برای هرکسی پیش بیاید این است که آیا می توان فیش حج متوفی را به فروش رساند؟ یکی از مسائلی که امکان دارد با آن روبرو شویم این است که شخصی از اعضای خانواده شما پیش از رفتن به حج فوت شده است و شما به این موضوع آگاهی ندارید که آیا می توانید آن را بفروش برسانید یا نه؟ در جواب به این پرسش بایستی نخست به وصیت نامه این شخص توجه نمایید. چنانچه این شخص در وصیت نامه از انتقال فیش حج به فرد خاصی حرف نزده باشد، وارث می تواند به  فروش این فیش مبادرت نماید و از لحاظ قانونی هیچ تهدیدی برای این شخص وجود ندارد. ولی چنانچه در وصیت نامه این فیش به کسی واگذار شده باشد شخص وارث به هیچ عنوان نمی تواند آن فیش را به فروش برساند.

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده