روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد

روسیه خواستار جلسه شورای امنیت درباره ادعا‌های اوکراین شد

روسیه خواستار جلسه شورای امنیت درباره ادعا‌های اوکراین شد نمایندگی روسیه در سازمان ملل، خواستار برگزاری نشست شورای امنیت برای بررسی ادعا‌های اوکراین درباره کشتار غیرنظامیان در شهر بوچا شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۰۲۱

به گزارش راهبردمعاصر، بعد از ادعای مقامات اوکراینی درباره کشتار غیرنظامیان در شهر «بوچا» توسط نیرو‌های روس، نماینده مسکو در سازمان ملل خواستار برگزاری جلسه شورای امنیت شد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، روسیه درخواست کرده که شورای امنیت سازمان ملل روز دوشنبه تشکیل جلسه دهد تا درباره آنچه که آن را «اقدام تحریک‌آمیز افراط‌گرایان اوکراینی» در شهر بوچا خواند، تشکیل جلسه دهد.

«دیمیتری پولانسکی» معاون نماینده روسیه در سازمان ملل طی بیانیه‌ای در این‌باره گفت: «با توجه به فتنه‌انگیزی آشکار رادیکال‌های اوکراینی در بوچا، روسیه خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل شده است».

پیش از این، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که اتهامات علیه نیرو‌های روس در زمینه کشتن غیرنظامیان در منطقه کی‌یف صحت ندارد.

«ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین نیز شامگاه یکشنبه با کافی ندانستن تحریم‌های جدید غرب بر روسیه، خواستار اقدامات بیشتر علیه مسکو شد.

روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه عملیات نظامی ویژه خود را در اوکراین آغاز کرد. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه هدف این عملیات را «حمایت از افرادی که به مدت هشت سال مورد قلدری و نسل‌کشی رژیم کی‌یف قرار گرفته‌اند»، عنوان کرد.

به گفته وی، برای این منظور، برنامه‌ریزی شده که «خلع سلاح و غیرنظامی سازی اوکراین» انجام شود، تا همه جنایتکاران جنگی که مسئول «جنایت‌های خونین علیه غیرنظامیان» در منطقه دونباس هستند، به دست عدالت سپرده شوند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار