دلیل خستگی و خواب آلودگی مداوم چیست؟-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

دلیل خستگی و خواب آلودگی مداوم چیست؟

خستگی و خواب آلودگی مداوم از جمله مواردی است که می تواند کیفیت زندگی افراد تحت تاثیر قرار دهد. اما دلیل این اتفاق چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 04
کد خبر: ۱۲۸۱۰۶

به گزارش راهبرد معاصر بی‌حالی و خواب آلودگی دائمی مشکلی است که برخی افراد با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. این مشکل می‌تواند به دلیل طیف گسترده‌ای از مسائل بروز کند. از بروز بیماری‌های مختلف تا مصرف برخی دارو‌ها و نیز مشکلات زمینه‌ای در این مسئله تاثیرگذار است.

در این مطلب به رایج‌ترین دلایل بی‌حالی و خواب آلودگی دائمی می‌پردازیم:

۱- نداشتن خواب کافی: به طور معمول خواب ناکافی می‌تواند تاثیر منفی بر سلامت بدن داشته باشد. یک فرد بالغ باید ۷ تا ۸ ساعت در طول شبانه‌روز بخوابد. برای این منظور یک برنامه مشخص برای خواب خود داشته باشید. وسایل الکترونیک مانند لپ تاپ، تلفن هوشمند و تلویزیون را از رختخواب خود دور کنید.

۲- آپنه: به حالتی اطلاق می‌شود که فرد به طور موقت در خواب دچار وقفه تنفسی می‌شود. این امر با اختلال در تنفس فرد، کیفیت خواب وی را کاهش می‌دهد. از این رو، با آنکه فرد به زعم خود خواب کافی داشته است اما صبح با خستگی از بستر برمی‌خیزد. هر توقف تنفسی باعث بیدار شدن فرد می‌شود، اما فرد ممکن است نسبت به آن ناآگاه باشد. همین امر مانع از به خواب رفتن عمیق بدن می‌شود.

۳- مصرف ناکافی کالری: خوردن غذای ناکافی می‌تواند منجر به بی‌حالی شود اما خوردن مواد غذایی نامناسب نیز منجر به همین حالت خواهد شد. داشتن یک رژیم غذایی متعادل به تنظیم قند خون و جلوگیری از افت آن کمک می‌کند. هرگز وعده صبحانه را حذف نکنید. مصرف غلات کامل و پروتئین به تنظیم قند خون کمک می‌کند.

۴- کم خونی: این موضوع از رایج‌ترین دلایل بی‌حالی در زنان است. زنان به دلیل عادت ماهانه به طور مداوم در حال از دست دادن خون و در نتیجه آهن هستند. کمبود آهن به کمبود گلبول‌های قرمز خون که مسئول انتقال اکسیژن در بدن هستند منجر شده و عوارض آن بی‌حالی و خستگی دائمی است. بهتر است این افراد از رژیم‌های غنی از آهن و یا مکمل‌های آهن بهره بگیرند.

۵- افسردگی: بسیاری از افراد افسردگی را حالتی روحی می‌دانند. این در حالی است که این بیماری بر جسم نیز تاثیر مستقیم می‌گذارد. بی‌حالی، از دست دادن اشتها، و سردرد از رایج‌ترین علائم افسردگی است. بهتر است برای درمان این موضوع به یک روانشناس مجرب مراجعه کنید.

کم کاری تیروئید، زیاده روی در مصرف کافئین،  عفونت مجاری ادراری،  دیابت،  کم آبی بدن، بیماری‌های قلبی، مشکلات مرتبط با شیفت کاری (شب کار بودن یا به طور متناوب شب کاری و روزکاری)، آلرژی به مواد غذایی و  بیماری فیبرومیالژیا هم می‌تواند از دلایل بی‌حالی و خواب آلودگی دائمی باشد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر