نقش باکتری‌های روده در ایجاد فشار خون بالا-راهبرد معاصر
احتمال وقوع طوفان لحظه‌ای در تهران علت مسمومیت تعدادی از اهالی رضوانشهر چه بود؟ تمدید مهلت پذیرش اسناد بستری مشمول تأخیر بازنشستگان کشوری تا پایان شهریورماه چه تعداد زائر ایرانی در عربستان حضور دارند؟ ۴ تذکر ضروری درباره "بار حجاج ایرانی" در فرودگاه مدینه سامانه ثبت‌نام اسکان تابستانه فرهنگیان باز شد واکنش وزارت بهداشت به سخنان ظریف درباره واکسن کرونا رصدعملیات بازرسی مقر منافقین درفرانسه به‌طور زنده توسط ایران مذاکره با طرف عربستانی برای مشارکت حجاج ایرانی در انتخابات اعلام زمان انتخاب رشته دانش‌‌آموزان+ جزئیات تشکیل پرونده قضائی برای سانحه سقوط بالگرد رئیس‌جمهور/ شناسایی اموال مالک کوروش کمپانی جزییات پرداخت «بیمه سلامت» بابت هزینه دستگاه، نوار و سوزن تست قند خون توضیح هواشناسی درباره افزایش اشعه UV در کشور هشدار سازمان بازرسی به شبکه بانکی درباره نرخ سود سپرده‌ها دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد امروز منتشر می‌شود

نقش باکتری‌های روده در ایجاد فشار خون بالا

محققان دریافتند که آنزیم‌های تولیدشده توسط برخی از باکتری‌های روده به مقاومت دارویی کمک می‌کنند و در نتیجه از عملکرد دارو ضد فشارخون پیشگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 13
کد خبر: ۱۲۹۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، جامعه بین المللی فشارخون، فشار خون بالا را به عنوان فشارخونی که به طور مداوم بالاتر از ۱۴۰ بر ۹۰ میلی متر جیوه است، تعریف می‌کند.

افراد مبتلا به فشار خون بالا با خطر ابتلاء به مشکلاتی از جمله بیماری‌های قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی مواجه هستند.

برای بسیاری از افراد، فشار خون بالا از طریق دارو، رژیم غذایی و ورزش کنترل می‌شود. با این حال، محققان بیان می‌کنند که تنها ۲۴ درصد از افراد مبتلا به فشارخون بالا، شرایط خود را تحت کنترل دارند.

در این مطالعه، محققان دانشگاه تولدو اوهایو، میکروبیوم روده موش صحرایی را بررسی کردند. آن‌ها دریافتند که یک باکتری معمولی روده، به نام «کاپروکوکوس کامز»، می‌تواند در عملکرد برخی از مهارکننده‌های آنزیم آنژیوتانسین (ACE) اختلال ایجاد کند.

مهارکننده‌های ACE، برخی از درمان‌های معمول استفاده شده برای فشار خون بالا هستند.

در این مطالعه، محققان یک دوز واحد کیناپریل را به موش‌های صحرایی مبتلا به فشار خون بالا دادند. آن‌ها دریافتند که این دارو در کاهش فشار خون در موش‌های صحرایی با میزان بالاتر میکروبیوم‌های روده، تأثیر کمتری داشت.

به گفته محققان، «ما هنوز در مراحل اولیه تعیین تعاملات بین باکتری‌های روده و دارو‌های ضد فشار خون هستیم. با این حال، یافته‌های فعلی ما نشان می‌دهد که دارو‌ها ممکن است برای همه مناسب نباشد، زیرا هر فرد دارای یک ترکیب میکروبی منحصر به فرد با مشخصات منحصر به فرد از فعالیت‌های آنزیمی است.»

با تغییر رژیم غذایی و یا مصرف داروها، ممکن است افراد بتوانند میکروب‌های روده خود را تغییر دهند و اثربخشی برخی از دارو‌های ضد فشار خون را افزایش دهند.

درک بهتر رابطه بین میکروب‌های روده و اثربخشی دارو می‌تواند منجر به رویکرد‌های درمانی جدید برای افرادی شود که به دارو‌های فشار خون پاسخ نمی‌دهند./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده