قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

نقش باکتری‌های روده در ایجاد فشار خون بالا

محققان دریافتند که آنزیم‌های تولیدشده توسط برخی از باکتری‌های روده به مقاومت دارویی کمک می‌کنند و در نتیجه از عملکرد دارو ضد فشارخون پیشگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 13
کد خبر: ۱۲۹۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، جامعه بین المللی فشارخون، فشار خون بالا را به عنوان فشارخونی که به طور مداوم بالاتر از ۱۴۰ بر ۹۰ میلی متر جیوه است، تعریف می‌کند.

افراد مبتلا به فشار خون بالا با خطر ابتلاء به مشکلاتی از جمله بیماری‌های قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی مواجه هستند.

برای بسیاری از افراد، فشار خون بالا از طریق دارو، رژیم غذایی و ورزش کنترل می‌شود. با این حال، محققان بیان می‌کنند که تنها ۲۴ درصد از افراد مبتلا به فشارخون بالا، شرایط خود را تحت کنترل دارند.

در این مطالعه، محققان دانشگاه تولدو اوهایو، میکروبیوم روده موش صحرایی را بررسی کردند. آن‌ها دریافتند که یک باکتری معمولی روده، به نام «کاپروکوکوس کامز»، می‌تواند در عملکرد برخی از مهارکننده‌های آنزیم آنژیوتانسین (ACE) اختلال ایجاد کند.

مهارکننده‌های ACE، برخی از درمان‌های معمول استفاده شده برای فشار خون بالا هستند.

در این مطالعه، محققان یک دوز واحد کیناپریل را به موش‌های صحرایی مبتلا به فشار خون بالا دادند. آن‌ها دریافتند که این دارو در کاهش فشار خون در موش‌های صحرایی با میزان بالاتر میکروبیوم‌های روده، تأثیر کمتری داشت.

به گفته محققان، «ما هنوز در مراحل اولیه تعیین تعاملات بین باکتری‌های روده و دارو‌های ضد فشار خون هستیم. با این حال، یافته‌های فعلی ما نشان می‌دهد که دارو‌ها ممکن است برای همه مناسب نباشد، زیرا هر فرد دارای یک ترکیب میکروبی منحصر به فرد با مشخصات منحصر به فرد از فعالیت‌های آنزیمی است.»

با تغییر رژیم غذایی و یا مصرف داروها، ممکن است افراد بتوانند میکروب‌های روده خود را تغییر دهند و اثربخشی برخی از دارو‌های ضد فشار خون را افزایش دهند.

درک بهتر رابطه بین میکروب‌های روده و اثربخشی دارو می‌تواند منجر به رویکرد‌های درمانی جدید برای افرادی شود که به دارو‌های فشار خون پاسخ نمی‌دهند./مهر

ارسال نظر