قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

عواقب خطرناک قطع خودسر دارو‌های فشار خون

یک متخصص بیماری‌های قلب و عروق گفت: بیماران فشارخون نباید به صورت خودسر دارو‌های خود را قطع کنند، باید به پزشک مراجعه و شرایط را توضیح داده تا پزشک بتواند درباره تغییر داروی آن‌ها تصمیم‌گیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۶۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، مرجان حاج احمدی، متخصص بیماری‌های قلب و عروق با اشاره به خطرات پیش روی بیماران مبتلا به فشارخون، اظهار کرد: بیماری فشارخون علی رغم آن‌که بی‌علامت و خاموش است، اما می‌تواند عوارض جدی و طولانی مدتی مانند سکته‌های مغزی و قلبی، نارسایی کلیه و ... را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: اگر فشارخون را چک کردیم و عدد از نرمال بالاتر رفت می‌توان به پزشک مراجعه و اقدامی برای کنترل فشارخون کرد.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق ادامه داد: از آنجایی که فشار خون یک بیماری خاموش است ممکن است در حین درمان بیماران آن را انکار و یا از درمان اجتناب کنند، حتی ممکن است برخی‌ها به درمان‌های گیاهی مانند تغییر رژیم غذایی رجوع کنند، اما باید دانست مادامی که پزشکان شما را موظف به مصرف داروی فشارخون کردند تا پایان عمر این دارو‌ها باید مصرف شود.

وی ادامه داد: هیچ کدام از عوارض داروی فشارخون به اندازه مشکلات فشارخون جدی نیستند. اگر دیدید دارویی با سیستم بدن شما سازگار نبود می‌توانید از سایر دارو‌های همان بیماری استفاده کنید و در همین باره باید بگویم این دارو‌ها تحت پوشش بیمه نیز هستند.

این متخصص بیماری‌های قلب و عروق تأکید کرد: بیماران فشارخون نباید به صورت خودسر دارو‌های خود را قطع کنند، باید به پزشک مراجعه و شرایط را توضیح داده تا پزشک بتواند درباره تغییر داروی آن‌ها تصمیم‌گیری کند.

وی خاطرنشان کرد: توصیه ما به بیماران فشار خون این است که ورزش را فراموش نکنند، حداقل ۳۰ دقیقه ورزش در روز داشته باشند و ۵ تا ۶ روز در هفته ورزش کنند و از سیگار و مصرف دخانیات به دور باشند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار