نقش باکتری‌های روده در ایجاد فشار خون بالا-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

نقش باکتری‌های روده در ایجاد فشار خون بالا

محققان دریافتند که آنزیم‌های تولیدشده توسط برخی از باکتری‌های روده به مقاومت دارویی کمک می‌کنند و در نتیجه از عملکرد دارو ضد فشارخون پیشگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 13
کد خبر: ۱۲۹۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، جامعه بین المللی فشارخون، فشار خون بالا را به عنوان فشارخونی که به طور مداوم بالاتر از ۱۴۰ بر ۹۰ میلی متر جیوه است، تعریف می‌کند.

افراد مبتلا به فشار خون بالا با خطر ابتلاء به مشکلاتی از جمله بیماری‌های قلبی، حمله قلبی و سکته مغزی مواجه هستند.

برای بسیاری از افراد، فشار خون بالا از طریق دارو، رژیم غذایی و ورزش کنترل می‌شود. با این حال، محققان بیان می‌کنند که تنها ۲۴ درصد از افراد مبتلا به فشارخون بالا، شرایط خود را تحت کنترل دارند.

در این مطالعه، محققان دانشگاه تولدو اوهایو، میکروبیوم روده موش صحرایی را بررسی کردند. آن‌ها دریافتند که یک باکتری معمولی روده، به نام «کاپروکوکوس کامز»، می‌تواند در عملکرد برخی از مهارکننده‌های آنزیم آنژیوتانسین (ACE) اختلال ایجاد کند.

مهارکننده‌های ACE، برخی از درمان‌های معمول استفاده شده برای فشار خون بالا هستند.

در این مطالعه، محققان یک دوز واحد کیناپریل را به موش‌های صحرایی مبتلا به فشار خون بالا دادند. آن‌ها دریافتند که این دارو در کاهش فشار خون در موش‌های صحرایی با میزان بالاتر میکروبیوم‌های روده، تأثیر کمتری داشت.

به گفته محققان، «ما هنوز در مراحل اولیه تعیین تعاملات بین باکتری‌های روده و دارو‌های ضد فشار خون هستیم. با این حال، یافته‌های فعلی ما نشان می‌دهد که دارو‌ها ممکن است برای همه مناسب نباشد، زیرا هر فرد دارای یک ترکیب میکروبی منحصر به فرد با مشخصات منحصر به فرد از فعالیت‌های آنزیمی است.»

با تغییر رژیم غذایی و یا مصرف داروها، ممکن است افراد بتوانند میکروب‌های روده خود را تغییر دهند و اثربخشی برخی از دارو‌های ضد فشار خون را افزایش دهند.

درک بهتر رابطه بین میکروب‌های روده و اثربخشی دارو می‌تواند منجر به رویکرد‌های درمانی جدید برای افرادی شود که به دارو‌های فشار خون پاسخ نمی‌دهند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار