ترامپ: توافق بایدن با ایران می‌تواند به مفهوم نابودی اسرائیل باشد-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

ترامپ: توافق بایدن با ایران می‌تواند به مفهوم نابودی اسرائیل باشد

رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده هشدار داد که هرگونه توافق جدید با ایران می‌تواند به مفهوم نابودی رژیم صهیونیستی باشد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 14
کد خبر: ۱۲۹۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده آمریکا روز گذشته (چهارشنبه) در مصاحبه با شبکه «فاکس‌نیوز» با انتقاد از عملکرد دولت «جو بایدن» مدعی شد که توافق دولت بایدن با ایران بدتر از توافق دوران ریاست‌جمهوری «باراک اوباما» خواهد بود و چنین توافقی می‌تواند به معنای نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود.

رئیس‌جمهور جنجالی سابق ایالات متحده بار دیگر مدعی شد که دولت بایدن به «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه اجازه می‌دهد تا به حصول توافق با ایران کمک کند و در همان حال، کرملین را تحریم و با حمله روسیه به اوکراین مخالفت می‌کند.

ترامپ سپس با انتقاد از توافق سال ۲۰۱۵ موسوم به برجام گفت که برجام «افتضاح» بود اما توافق جدید با ایران برای صمیمی‌ترین و نزدیک‌ترین همپیمانان ایالات متحده بدتر خواهد بود.

وی در این خصوص گفت: «به یک توافق وحشتناک پایان دادم اما بهتر از آن چیزی است که در صورتیکه امکانپذیر شود، آنها به دنبال انجام آن هستند...که این توافق حتی بدتر هم است. تنها چیزی که شما نگفتید این است که اسرائیل در معرض خطر بزرگی است؛ اگر این اتفاق بیفتد، خطر بزرگی است، زیرا این یک نقشه راه بسیار سریع برای [تهران] برای داشتن سلاح هسته‌ای است.»

ترامپ: توافق دوران اوباما بهتر از توافقی است که در حال حاضر به دنبال آن هستند که با ایران حاصل کنند. اسرائیل در معرض خطر بزرگی قرار دارد.



دونالد ترامپ در اردیبهشت سال ۱۳۹۷ علی‌رغم مخالفت جامعه جهانی و پایبندی ایران به مفاد برجام، به صورت یکجانبه از این توافق هسته‌ای خارج شد و به امید وادار کردن ایران به موافقت با توافق مورد پذیرش واشنگتن، سیاست «فشار حداکثری» را علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفت که نه تنها این سیاست نتیجه‌ای در بر نداشت بلکه ایران پس از یکسال پایبندی به تعهدات برجامی خود و بعد از بدعهدی طرف‌های اروپایی برجام در قبال تعهداتشان به این توافق هسته‌ای، گام‌هایی را در جهت کاهش تعهدات هسته‌ای برداشت. با این حال ایران بارها تأکید کرده است که برنامه هسته‌ای کاملاً صلح آمیز دارد و به دنبال تسلیحات اتمی نیست.

ترامپ با اشاره به مخالفت برخی نمایندگان کنگره با توافق هسته‌ای با ایران ابراز امیدواری کرد که کنگره از نهایی شدن یک توافق جلوگیری کند و تصریح کرد: «این (توافق) می‌تواند پایان اسرائیل باشد».

وی ادامه داد که اگر دولت بایدن نتواند برای حفاظت از رژیم صهیونیستی اقدام کند و یا اجازه تصویب توافقی را دهد که به این رژیم آسیب وارد کند، تل‌آویو احتمالاً مجبور به دفاع از خود شود. ترامپ در این خصوص گفت: «بسیاری از مردم نیز این را می‌گویند، مگر اینکه اتفاقی بیفتد که اسرائیل مجبور به جنگ شود. وضعیت وحشتناکی است.»

وی همچنین بار دیگر جو بایدن را عامل تضعیف جایگاه ایالات متحده در جهان توصیف کرد و افزود بایدن همچنین متأسفانه به تضعیف جایگاه ایالات متحده در جهان در چندین جبهه از جمله تولید انرژی منجر شده است و توقف پروژه خط لوله «کیستون ایکس ال» آلبرتا را یکی از ضعف‌های دولت بایدن توصیف کرد.

طبق این گزارش، «شان هانیتی» مجری برنامه نیز در پی اظهارات ترامپ گزارش داد که «جیسون کنی» نخست وزیر آلبرتا اخیراً پیشنهاد کرده است که اگر بایدن به سادگی اجازه می‌داد ساخت و ساز خط لوله کیستون ایکس ال ادامه پیدا کند، خط لوله اکنون در حال حاضر نفت زیادی به ایالات متحده می‌داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار