پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

هشدار درباره وزش شدید باد در تهران و البرز

کارشناس سازمان هواشناسی گفت:از دقایقی قبل شاهد وزش باد شدید هستیم که هشدار تداوم وزش این نوع باد در تهران و البرز طی فردا نیز صادر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 15
کد خبر: ۱۲۹۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر کارشناس هواشناسی گفت: از دقایقی قبل شاهد وزش باد شدید هستیم که هشدار تداوم وزش این نوع باد در تهران و البرز طی فردا نیز صادر شده است.

خانم فریبا گودرزی گفت: سامانه همرفتی به ویژه در ساعت‌های عصر و اوایل شب در تهران، البرز تشدید شده و هشدارهای در این خصوص صادر شده است.

به گفته کارشناس هواشناسی این سامانه امروز آغاز و تا اواخر وقت فردا ۲۷ فرودرین ادامه دارد. این سامانه سبب تندباد شدید همراه با گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا و نیز انتظار رگبار باران، همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقت، در مناطق مستعد ریزش تگرگ خواهد شد.

طبق اعلام سازمان هواشناسی این شرایط برای امروز ۲۶ فروردین در استان‌های تهران، البرز، قم، نیمه شمالی مرکزی و فردا ۲۷ فروردین در استن‌های تهران، البرز، قم، نیمه شمالی مرکزی می‌شود.

اختلال در ترددهای دورن شهری و برون شهری، خیزش گردوخاک، کاهش دید، کاهش کیفیت هوا، شکستن درختان فرسوده و نهال‌ها و آسیب به سازه‌های موقت، گلخانه‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و خسارت به صنعت کشاورزی، آب‌گرفتگی محلی، جاری شدن روان آب در مسیل‌ها، برخورد صاعقه، کاهش دید از جمله تبعات فعالیت این سامانه طی دو روز است

توصیه می شود شهروندان و دست‌اندرکاران از تردد غیرضروری، استحکام سازه‌های موقتی، تردد و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های‌ نیمه کاره، حفاظت از محصولات کشاورزی، فعالیت در ارتفاع از جمله شهرهای بازی، ساختمان‌های در حال بازسازی و احداث، پرواز با پاراگلایدر و سایر فعالیت‌های فیزیکی در فضای باز. توقف در حاشیه رودخانه‌ها و بستر مسیل‌ها، پاکسازی دهانه پلها و آبروها خودداری کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار