آملی لاریجانی: وحدت و انسجام برای گذر از موانع واجب عقلی و شرعی است هگست مانع ارتقای 4 افسر ارتش آمریکا شد شکست فاحش محاسبات دشمن در نبرد با ایران پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت هفته وحدت پیام جدید فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی + جزییات پیام رهبر انقلاب به مناسبت هفته وحدت فردا منتشر می‌شود فرمانده کل ارتش: نیرو‌های مسلح با اقتدار در برابر دشمنان ایستاده‌اند/ موشک‌ها و پهپاد‌های نیرو‌های مسلح تا آخرین لحظه با شدت هر چه تمام‌تر به سمت دشمنان جزییات تعطیلی ادارات دولتی در زمستان ۱۴۰۵ / طرح جدید دولت برای دورکاری کارمندان بازگشت کارکنان «ناو لاوان» ارتش به کشور پس از ۷ ماه اعلام حمایت مجلس خبرگان رهبری از پیام رهبر انقلاب/ همه بخش‌های حاکمیت از رهنمود‌های رهبری تبعیت محض داشته باشند رهبر انقلاب: ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است زلزله سیاسی در جناح راست اسرائیل با ورود احزاب نوظهور پزشکیان امشب با مردم سخن می‌گوید ابن‌الرضا: دشمن در زمان مقرر متوجه شگفتانه‌های دفاعی ما خواهد شد حاج‌علی‌اکبری: دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

راستی‌آزمایی و گرفتن ضمانت در مذاکرات حیاتی است

راستی‌آزمایی و گرفتن ضمانت در مذاکرات حیاتی است عضو هیأت رئیسه مجلس با تأکید براینکه راستی‌آزمایی و گرفتن ضمانت از آمریکایی‌ها در مذاکرات وین امری بسیار حیاتی است، اظهار داشت: نقض عهد در ذات آمریکایی‌هاست و قاعده غربی‌ها زیر میز زدن است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی  اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب به صراحت چندین مورد در خصوص مذاکرات را اعلام و آن را ابلاغ کردند که در حقیقت حکم محسوب می‌شود که بایستی از سوی تیم مذاکره کنندگان کشورمان، وزارت خارجه و دولت به خوبی مورد توجه قرار گرفته و کاملاً به آن پایبند باشند.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:‌ نکات مدنظر مقام معظم رهبری و خطوط ترسیم شده ایشان برای مذاکرات همچنان مصداق داشته و مربوط به این دولت و آن دولت و این تیم مذاکره کننده و آن تیم مذاکره کننده نیست و تمامی موضوعات مختص مذاکرات و توافق احتمالی است که بایستی شروط مدنظر رهبر انقلاب مورد توجه قرار گیرد.

 

سلمیی گفت: رهبر انقلاب بارها در اواخر دولت سابق گلایه کردند که چرا به شروط‌شان در مذاکرات هسته‌ای توجه نشده است و مشکلات به وجود آمده به دلیل همین بی‌توجهی‌ها است.

 

وی با بیان اینکه قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران باید حتماً مورد توجه بخش‌های مختلف دولت قرار گیرد، عنوان کرد: هیچکسی نمی‌تواند این قانون را کنار بگذارد.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه راستی‌آزمایی و گرفتن ضمانت از آمریکایی‌ها در مذاکرات وین امری بسیار حیاتی است، اظهار داشت: نمی‌توانیم نقد تحویل دهیم و نسیه بگیریم که به هیچ وجه این موضوع با منطق و عقل سازگاری ندارد که در آن صورت بایستی کاسه گدایی در دست بگیریم.

 

وی افزود: رهبر معظم انقلاب بارها در خصوص چگونگی اجرای تعهدات ما و تعهدات طرف مقابل نکاتی را گوشزد کرده‌اند، نمی‌توانیم بپذیریم که ما تمامی کارهای‌مان را انجام دهیم اما اجرای تعهدات طرف مقابل در هاله‌ای از ابهام باشد و تصمیم بگیریم که آیا آن را انجام دهد یا انجام ندهد؛ مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمی‌شود.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: بارها آمریکایی‌ها نشان داده‌اند که غیرقابل اعتماد هستند و هیچ تفاوتی هم بین بایدن، ترامپ، اوباما و بوش وجود ندارد؛ نقض عهد در ذات آمریکایی‌ها است و قاعده غربی‌ها زیر میز زدن است.

 

سلیمی عنوان کرد: راستی‌آزمایی، اخذ تضمین و لغو همه تحریم‌ها از موضوعاتی است که بایستی تکلیف آن به صورت قطعی در مذاکرات وین مشخص شود؛ باید حواس‌مان باشد که آمریکای جنایتکار همواره جنایتکار است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار