علل و درمان تنگی کانال نخاعی-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

علل و درمان تنگی کانال نخاعی

انجمن ارتوپدی و پزشکی آلمان اعلام کرده که تنگی ستون فقرات ممکن است به دلایل مختلفی مانند آسیب‌های کمر، پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید، فتق دیسک، انحنای ستون فقرات و تومور‌های ستون فقرات باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر تنگی نخاعی یک تنگی غیر طبیعی در کانال نخاعی یا سوراخ بین مهره‌های پشت است که باعث فشار بر نخاع یا ریشه‌های عصبی می‌شود.

انجمن ارتوپدی و پزشکی آلمان اعلام کرده که تنگی ستون فقرات ممکن است به دلایل مختلفی مانند آسیب‌های کمر، پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید، فتق دیسک، انحنای ستون فقرات و تومور‌های ستون فقرات باشد.

با توجه به قسمت آسیب دیده در ستون فقرات، تنگی کانال نخاعی به دو دسته تنگی گردن، قفسه سینه و کمر تقسیم می‌شود و علائم آن درد پشت گردن، درد سیاتیک، بی حسی و گزگز در بازو‌ها و پاها، ضعف عضلانی در بازو‌ها و پاها، اختلالات راه رفتن، تعادل و مهارت‌های حرکتی است.

تنگی کانال نخاعی با تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) و توموگرافی کامپیوتری (CT) میلوگرافی تشخیص داده می‌شود؛ در حالی که درمان با داروها، دستگاه‌ها و تمرینات ورزشی انجام می‌شود.

اگر این روش‌ها در درمان موفقیت آمیز نباشند، پزشک به جراحی متوسل می‌شود که عبارت است از برداشتن آنچه به عنوان "صفحه مهره ای" شناخته می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده