ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

سردبیر ویکی لیکس: حکم استرداد آسانژ به معنای حکم اعدام است

سردبیر ویکی لیکس: حکم استرداد آسانژ به معنای حکم اعدام است کریستن هرانفسون گفت: استرداد آسانژ جان او را به خطر می‌اندازد و مجازات اعدام را در پی خواهد داشت. اکنون این دادگاه با حکم جدید خود، حکم اعدام آسانژ را امضا کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۹۸

به گزارش راهبرد معاصر سردبیر ویکی لیکس در انتقاد به حکم دادگاه لندن اعلام کرد که حکم استرداد آسانژ به آمریکا به معنای حکم اعدام او است.
کریستن هرانفسون گفت: «شانزده ماه پیش، این دادگاه به این نتیجه رسید که استرداد آسانژ جان او را به خطر می‌اندازد و مجازات اعدام را در پی خواهد داشت. اکنون این دادگاه با حکم جدید خود، حکم اعدام آسانژ را امضا کرد.»

به گزارش اسپوتنیک، سردبیر ویکی لیکس پس از جلسه دادگاه لندن، با تاکید بر اینکه زندگی آسانژ اکنون در دستان پریتی پاتل، وزیر کشور و بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس است، گفت: «آن‌ها این اختیار را دارند که جلوی این کار را بگیرند و یک زندگی را نجات دهند و جلوی این حمله به آزادی مطبوعات را بگیرند.»

جولیان آسانژ در آوریل ۲۰۱۹ و پس از هفت سال پناهندگی در سفارت اکوادور در لندن بازداشت و روانه زندان شد. تصمیم برای صدور حکم استرداد او در ۲ آوریل گرفته شد و اکنون تصمیم نهایی در خصوص استرداد باید به تایید وزیر کشور انگلیس برسد. آسانژ تا ۱۸ مه فرصت دارد تا دفاعیات خود را مطرح کند.

پیشتر آمریکا از تصمیم قوه قضاییه انگلیس مبنی بر بازنگرداندن بنیانگذار ویکی لیکس، ابراز ناامیدی و او را به افشای اسناد دیپلماتیک متهم کرده بود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار