نوسانات آب و هوایی با میزان شیوع کرونا مرتبط است؟-راهبرد معاصر
رکورد پرجمعیت‌ترین خانواده جهان؛ مردی ۱۰۲ بار پدر و ۵۷۸ بار پدربزرگ شد وزیر بهداشت: سال ۲۰۲۵ را سال صلح برای کارکنان سلامت اعلام کنیم هشدار افزایش آلودگی هوا در تهران آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر سکو‌های خارجی و ارتقای کیفیت اینترنت حکم اعدام برای محیط‌بان کرمانی صادر شد / آخرین تلاش‌ها برای جلب رضایت شاکی توضیح وزارت علوم درباره تاخیر در اعلام فراخوان جذب هیئت علمی سال ۱۴۰۳ اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز اعلام شد مدیرکل دفتر حیات وحش: پلنگ دماوند ماندنی نیست ۶۰ درصد طلاق‌های این استان مربوط به کودک همسری است هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۰/۱۴؛ افزایش آلودگی هوا در کلانشهر‌ها دستگیری عوامل سقط جنین در کرج تأیید سه زمین برای آرامستان‌های جدید تهران/ احتمال دفن اموات از سال آینده در آرامستان «بی بی مریم» ادامه بارش برف و باران در برخی از مناطق کشور/ افزایش نسبی دما در هفته پیش‌رو عملکرد دانش‌آموزان ایرانی در دروس ریاضی، علوم و سواد خواندن با افت همراه است تهران ۲ درجه سردتر می‌شود | هشدار نارنجی برای ۴ استان

نوسانات آب و هوایی با میزان شیوع کرونا مرتبط است؟

نتایج یک پژوهش نشان می دهد که ایمنی بدن در اثر هوای سرد ضعیف و در نتیجه منجر به افزایش قرار گرفتن در معرض عفونت می‌شود. همان طور که در مورد ویروس‌های فصلی مانند آنفلوانزا صادق است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۳ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 25
کد خبر: ۱۳۰۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر یک مطالعه جدید در مراکش نشان داده است که بین عوامل هواشناسی، آلودگی، کیفیت هوا و انتقال کووید ۱۹ همبستگی قابل توجهی وجود دارد؛ به گونه‌ای که افزایش میانگین دما و تابش نور ممکن است تعداد موارد روزانه کووید را کاهش دهد. در حالی که افزایش رطوبت و باد منجر به افزایش می‌شود.

این مطالعه که بر اساس داده‌های دوره ۲ مارس ۲۰۲۰ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ انجام شده، توضیح داده است که ایمنی بدن در اثر هوای سرد ضعیف و در نتیجه منجر به افزایش قرار گرفتن در معرض عفونت می‌شود. همان طور که در مورد ویروس‌های فصلی مانند آنفلوانزا صادق است.

برخی از نویسندگان می‌گویند که "تابش خورشیدی که منجر به دمای بالا می‌شود، ویروس را در معرض اشعه‌های فرابنفش قرار می‌دهد که ممکن است به غشای لیپیدی آن آسیب برساند و احتمال عفونت را کاهش دهد" و برخی دیگر اظهار می‌کنند که "تابش با افزایش سطح ویتامین D ایمنی را بهبود می‌بخشد و در نتیجه از انتقال ویروس جلوگیری می‌کند."

این مطالعه نشان داده است که ارتباط مشاهده شده بین انتقال ویروس و نوسانات آب و هوا نیز ممکن است به تغییرات در رفتار انسان با تغییرات فصلی نسبت داده شود؛ زیرا این رفتار‌ها می‌توانند از انتقال ویروس جلوگیری کنند.

هدف از این مطالعه کشف رابطه بین متغیر‌های هواشناسی، کیفیت هوا و انتقال روزانه کرونا و اطلاعات مربوط به کیفیت هوا است.

این یافته‌ها با بسیاری از مطالعات دیگر سازگار هستند و به مقامات بهداشت عمومی اجازه می‌دهد تا اقدامات بهداشت عمومی را با هدف محدود کردن گسترش ویروس برنامه ریزی مجدد کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار