هوای تهران درگیر آلاینده‌ها/ سکون جو کیفیت هوا را کاهش می‌دهد هشدار هواشناسی درباره ورود موج پیاپی سامانه‌ها؛ آغاز بارش‌ها از ساعاتی دیگر اعزام گسترده نیرو‌های امدادی برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌های دیزمار دستگیری یک پیمانکار شهرداری دورود به اتهام پرداخت رشوه ادعای دستکاری سامانه‌های بارشی علمی است؟ تهران شنبه و یکشنبه تعطیل می‌شود؟ مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان تا ۹ آذر تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی از ۵ تا ۸ آذرماه اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها در این استان/ ادارات از آذرماه دورکار می‌شوند انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب

نخستین بندر پهپاد‌های جهان افتتاح شد+ عکس

نخستین ایستگاه پهپاد‌ها و وسایل نقلیه عمود پرواز برقی (وریپورت) جهان افتتاح شد. قرار است طی ۵ سال آینده ۲۰۰ ایستگاه مشابه در سراسر جهان ساخته شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 26
کد خبر: ۱۳۱۰۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، ایستگاه «ایر-وان» (Air-One) در کاونتری قرار دارد و قرار است مرکزی برای از زمین بلند شدن و فرود پهپاد‌ها و وسایل نقلیه عمود پرواز از جمله خودرو‌ها و تاکسی‌های پرنده باشد.

به گفته شرکت «اوربن ایر پورت» سازنده «ایر-وان» در انگلیس، این سایت به عنوان طراحی برای بیش از ۲۰۰ ایستگاه پهپاد در سراسر جهان به حساب می‌آید که قرار است طی ۵ سال آینده ساخته شوند.


نخستین بندر پهپاد‌های جهان افتتاح شد+ عکس
ریکی ساندهو بنیانگذار و مدیر ارشد این شرکت می‌گوید: افتتاح ایر-وان اهمیت زیادی دارد و نشان دهنده سرآغاز عصر جدید حمل ونقل، عصر عدم انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و سفر‌های بدون ترافیک در شهر‌ها است. خودرو‌ها در جاده و قطار‌ها روی ریل حرکت می‌کنند. هواپیما‌ها نیز فرودگاه دارند. اکنون وسایل نقلیه عمود پرواز برقی نیز یک بندر هوایی شهری دارند.

نخستین بار خبر افتتاح «ایر-وان» در اکتبر ۲۰۲۱ میلادی اعلام شد، اما این سایت به طور رسمی دیروز افتتاح شد. به گفته ساندهو طراحی، ساخت و عملیاتی کردن این سایت در ۱۵ ماه انجام شده است.

او در این باره افزود: وان ایر نخستین مدل از ناوگان زیربنای ما است.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار