قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

رئیس جمهور: در دور اول سفرهای استانی مشکلات شناسایی و اولویت‌بندی می‌شوند

رئیس جمهور: در دور اول سفرهای استانی مشکلات شناسایی و اولویت‌بندی می‌شوند رئیس جمهور در بدو ورود به استان قزوین، گفت: دولت مصمم است در دور اول سفرها مسائل با اولویت استان‌ها را شناسایی کند و نسبت به آنها تصمیم بگیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 April 27
کد خبر: ۱۳۱۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله رئیسی بعد از ظهر روز چهارشنبه برای برگزاری بیستمین سفر استانی دولت مردمی، وارد قزوین شد و مورد استقبال نماینده ولی فقیه در استان، استاندار و جمعی از مسئولین استانی قرار گرفت.

رئیس جمهور در بدو ورود به استان قزوین، اظهار داشت: استان قزوین جزو مهمترین استان های کشور است زیرا دارای ظرفیت های بسیار زیادی در این استان است.

وی افزود: قزوین ظرفیت های زیادی در حوزه صنعتی و کشاورزی دارد. یعنی این استان یکی از قطب های مهم و بزرگ صنعتی است.

رئیس جمهور گفت: یکی دیگر از ظرفیت های مهم استان قزوین دارای نیروی تحصیل کرده و کارآمد بسیار است همچنین کمبودها و مشکلاتی در این استان وجود دارد که باعث رنجش این استان شده است.

 

رئیسی افزود: تمام مشکلات توسط مسئولان استانی و کشوری جمع آوری شده است همچنین اولویت‌های این استان مشخص شده است که قرار است در شورای اداری استان گزارش‌هایی با محوریت این مشکلات ارائه شود.

وی تاکید کرد: دولت مصمم است در دور اول سفرها مسائل با اولویت استان ها را شناسایی کند و نسبت به آنها تصمیم بگیرد طبیعتاً در این دوره اول سفرها نمی‌توان همه مسائل و مشکلات هم دیده شود و هم رفع شود، اما اولویت ها شناسایی می شوند و نسبت به رفع آنها سریع تصمیم گرفته می شود.

وی تصریح کرد: یکی از نعمتهایی که این استان از آن برخوردار است وجود مراکز علمی فعالی در این استان وجود دارد که این مراکز علمی نه فقط برای استان قزوین بلکه برای جای جای کشور به ویژه برای تهران و مرکزیت نقش محوری است.

رئیس جمهور گفت: انشالله بتوانیم آن چیزی را که از مشکلات و مسائل احصا شده است راه حل‌های درست و خوبی در نظر گرفته شود.

رئیسی همچنین با اشاره به چهره‌های برجسته قزوین به خصوص مرحوم ابوترابی گفت: مرحوم ابوترابی چهره‌ای نامدار و روحانی‌ای الهام‌بخش برای همه آزادگان بود.

رئیس جمهور در این سفر با حضور در مزار شهدای گمنام، یاد و خاطره شهدای انقلاب را گرامی داشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار