فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سامانه ضمن خدمت فرهنگیان+ عکس
در آخرین اخبار رتبه بندی معلمان گزینه رتبه بندی به آیکونهای سایت LTMS سامانه ضمن خدمت فرهنگیان اضافه شده است.

به گزارش راهبرد معاصر، در آخرین اخبار رتبه بندی معلمان به نقل از کانال فرهنگیان ، گزینه رتبه بندی به آیکونهای سایت LTMS سامانه ضمن خدمت فرهنگیان اضافه شده است. احتمالا دریافت و بارگذاری مدارک از این طرق انجام خواهد شد.

انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
همتون یه جور کمک کنین دروغای بزرگ دولت گفته بشه
اولا طرف معلم نشده با هزار بدبختی که استعفا بدهد شما بیایید جای او. در آموزش پرورش همیشه به روی علاقه مندان. معلمی باز بوده. کمی زحمت بکشید خود وارد حرفه معلمی شوید کمی سخت هست اما محال نیست.
دوما این حرف شما ترویج. برده داری نوین هست
سوما این حرف شما تشویق حقوق های نجومی رانت خواران ا ویژه خوار است
چهارما این حرف شما پنهان شدن و به حاشیه رفتن حقوق های نامتعارف چهل میلیونی مدیران ومسولان پاک دست است حقوق مدیران فاسد با رانت های میلیاردی به کنار
.کمی اول فکر کنید بعد حرف بزنید ..معلمان هنوز که هنوز است طبق نظام هماهنگ پرداخت حقوق دریافت نمیکنند و این خواسته برحق آنها است
خدا بیماری شما را شفا دهد خودتان را مسخره کردید یا قصد دارید معلمان شریف را ناراحت کنید شعور داشتن چیز خوبی است
بروید خودتان را به روانپزشک نشان دهید وسلام
یه سوال دارم چه طور در ارگان های نظامی که خیلی هم شغل حساسی دارن یک شبه درجه می گیرن اما یک فرهنگی با این همه مشغله روحی و جسمی باید برای به دست آورد ن جایگاهش از هفت خوان رستم عبور کنه؟؟؟؟!!!!!!