نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود گروسی: مجبورم گزارش کنم که به اورانیوم ایران دسترسی ندارم؛ اما شکایت نمی‌کنم! سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند

وزیر دفاع انگلیس: سرنوشت نازی‌ها در انتظار پوتین است

براساس بخشی از سخنرانی بن والاس وزیر دفاع انگلیس که بدست اسکای نیوز رسیده و قرار است امروز انجام شود، این مقام دولت انگلیس در آستانه جشن روز پیروزی در روسیه، سرنوشت پوتین و ژنرال هایش را مشابه نازی‌ها پیش بینی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 09
کد خبر: ۱۳۲۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، انتظار می‌رود «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس امروز در "موزه ارتش ملی لندن" در اظهاراتی که بخشی از آن به دست اسکای نیوز رسیده، بگوید که رهبران نظامی روسیه به اندازه «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه در حمله به اوکراین مقصر هستند و باید سزای کار خود را ببینند.

انتظار می‌رود «والاس» در سخنرانی امروز و در آستانه جشن روز ۹ می (روز پیروزی بر آلمان نازی در جنگ جهانی دوم) جانب احتیاط را نگیرد و خطاب به جهان بگوید که پوتین و حلقه نزدیکش باید سرنوشتی مشابه نازی‌ها داشته باشند که در نهایت شکست خوردند و به دلیل جنایات خود در دادگاه نورنبرگ محاکمه شدند.

از سوی دیگر جهان منتظر سخنرانی پوتین است که در آن رئیس جمهوری روسیه خود را آماده حضور در یک رژه نظامی به مناسبت جشن پیروزی بر آلمان نازی و شکست فاشیست‌های هیتلر در سال ۱۹۴۵ است.

بر اساس بخش‌هایی از سخنرانی والاس، وزیر دفاع انگلیس مدعی خواهد شد: «پوتین، حلقه نزدیکانش و ژنرال‌های ارتش روسیه با حمله به اوکراین، آینه فاشیسم و استبداد ۷۰ سال پیش هستند و اشتباهات رژیم‌های تمامیت خواه سده گذشته را تکرار می‌کنند».

وی در این سخنرانی سرنوشت پوتین و یارانش را مشابه سران نازی اعلام می‌کند.

انتظار می‌رود والاس در مقابل مخاطبانش در موزه ارتش ملی لندن بگوید: تهاجم غیرقانونی آن‌ها به اوکراین، هدف قراردادن شهروندان غیرنظامی و خانه‌هایشان و جنایات گسترده علیه زنان و کودکان خاطراتی را که از فداکاری‌های گذشته و شهرت جهانی روسیه که زمانی به آن افتخار می‌کرد را تحت الشعاع قرار داده است.

او همچنین خطاب به حضار خواهد گفت که همه سربازان حرفه‌ای باید از رفتار ارتش روسیه وحشت زده شوند.

سخنان وزیر دفاع انگلیس در پی اصابت بمب به مدرسه‌ای در شرق اوکراین انجام می‌گیرد؛ حمله‌ای که بیم آن می‌رود دستکم ۶۰ نفر زیر آوار کشته شده باشند.

انگلیس از جمله کشور‌های اروپایی است که تاکنون کمک‌های نظامی گسترده‌ای به اوکراین داشته است. یک کمیته تحقیقاتی فدرال روسیه نیز هفته گذشته از آغاز تحقیقات در مورد خرابکاری "نیرو‌های ویژه هوایی بریتانیا" علیه روسیه خبر داده بود. خبرگزاری دولتی ریانووستی روسیه پیش از این به نقل از منابع آگاه گزارش داده بود که نزدیک به ۲۰ عضو سرویس هوایی ویژه بریتانیا در منطقه غربی "لویو" اوکراین در نزدیکی مرز لهستان مستقر شده اند. حضور احتمالی نیرو‌های ویژه بریتانیا به عنوان یکی از کشور‌های عضو ناتو با توجه به هشدار‌های مسکو به غرب در مسیر آنچه که "عملیات ویژه نظامی" در اوکراین خوانده، قابل توجه است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر