رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

بررسی قانون جرم انگاری عادی سازی روابط با اسرائیل در پارلمان عراق

بررسی قانون جرم انگاری عادی سازی روابط با اسرائیل در پارلمان عراق در بیانیه نهاد رسانه‌ای پارلمان عراق آمده است: کمیته حقوقی پارلمان با حضور اعضای خود جلسه‌ای را برای بررسی قانون منع عادی‌سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی تشکیل داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر کمیته حقوقی پارلمان عراق امروز چهارشنبه جلسه‌‍ای به ریاست «محمد عنوز» یکی از اعضای پارلمان برای بررسی قانون منع عادی سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

در بیانیه نهاد رسانه‌ای پارلمان عراق آمده است: کمیته حقوقی پارلمان با حضور اعضای خود جلسه‌ای را برای بررسی قانون منع عادی‌سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی تشکیل داد.
بر اساس این بیانیه،اعضای کمیته حقوقی پارلمان عراق بر لزوم تلاش برای تصویب قوانین مهم به ویژه قوانینی که مستقیماً بر وضعیت شهروندان تأثیر می‌گذارد، تأکید کردند.
در پایان بیانیه تاکید شده است، این کمیته قانون منع عادی‌سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی را مورد بررسی قرار داد و پارلمان هم امروز قرائت اولیه آن را شروع خواهد کرد.

از مهم‌ترین بندهای این قانون جرم انگاری هرگونه همکاری سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فنی، فرهنگی، ورزشی و علمی با رژیم صهیونیستی تحت هر عنوانی است.

در همین حال ،به گزارش رسانه‌های عراقی قرار است امروز جلسات پارلمان عراق درباره قرائت پیشنهاد ممنوعیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ازسرگرفته می‌شود و دستورکار این جلسه شامل سه بند است که یکی از آن‌ها قرائت اولیه پیشنهاد است. همچنین بند دوم تشکیل کمیته‌های پارلمانی دائمی و بند سوم رایزنی‌های عمومی درباره این قانون است.

فراکسیون صدر به رهبری مقتدی صدر پیشتر اعلام کرده بود که ائتلاف نجات وطن پیشنهادی را درخصوص جرم‌انگاری عادی سازی روابط یا تعامل با رژیم صهیونیستی به ریاست پارلمان داده است.

در همین حال منابع آگاه در پارلمان عراق می‌گویند که کمیته مکلف به تهیه پیش‌نویس قانون جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی کار تدوین پیش‌نویس قانون را به پایان رسانده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار