«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

بررسی قانون جرم انگاری عادی سازی روابط با اسرائیل در پارلمان عراق

بررسی قانون جرم انگاری عادی سازی روابط با اسرائیل در پارلمان عراق در بیانیه نهاد رسانه‌ای پارلمان عراق آمده است: کمیته حقوقی پارلمان با حضور اعضای خود جلسه‌ای را برای بررسی قانون منع عادی‌سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی تشکیل داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر کمیته حقوقی پارلمان عراق امروز چهارشنبه جلسه‌‍ای به ریاست «محمد عنوز» یکی از اعضای پارلمان برای بررسی قانون منع عادی سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

در بیانیه نهاد رسانه‌ای پارلمان عراق آمده است: کمیته حقوقی پارلمان با حضور اعضای خود جلسه‌ای را برای بررسی قانون منع عادی‌سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی تشکیل داد.
بر اساس این بیانیه،اعضای کمیته حقوقی پارلمان عراق بر لزوم تلاش برای تصویب قوانین مهم به ویژه قوانینی که مستقیماً بر وضعیت شهروندان تأثیر می‌گذارد، تأکید کردند.
در پایان بیانیه تاکید شده است، این کمیته قانون منع عادی‌سازی و برقراری روابط با رژیم صهیونیستی را مورد بررسی قرار داد و پارلمان هم امروز قرائت اولیه آن را شروع خواهد کرد.

از مهم‌ترین بندهای این قانون جرم انگاری هرگونه همکاری سیاسی، امنیتی، اقتصادی، فنی، فرهنگی، ورزشی و علمی با رژیم صهیونیستی تحت هر عنوانی است.

در همین حال ،به گزارش رسانه‌های عراقی قرار است امروز جلسات پارلمان عراق درباره قرائت پیشنهاد ممنوعیت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ازسرگرفته می‌شود و دستورکار این جلسه شامل سه بند است که یکی از آن‌ها قرائت اولیه پیشنهاد است. همچنین بند دوم تشکیل کمیته‌های پارلمانی دائمی و بند سوم رایزنی‌های عمومی درباره این قانون است.

فراکسیون صدر به رهبری مقتدی صدر پیشتر اعلام کرده بود که ائتلاف نجات وطن پیشنهادی را درخصوص جرم‌انگاری عادی سازی روابط یا تعامل با رژیم صهیونیستی به ریاست پارلمان داده است.

در همین حال منابع آگاه در پارلمان عراق می‌گویند که کمیته مکلف به تهیه پیش‌نویس قانون جرم‌انگاری عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی کار تدوین پیش‌نویس قانون را به پایان رسانده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار