مراکز آموزشی مازندران شنبه غیر حضوری است تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان

چرا شدت ابتلا به کرونا در افراد متفاوت است؟

داشتن سن بالا یکی ازعوامل خطر در خصوص ابتلا به کروناست؛ هرچند بر اساس یک پژوهش جدید که در مجله علمی «Cell Reports» منتشر شده است، تعادل مناسب سلول‌های ایمنی ماکروفاژ، از افراد در برابر ابتلای شدید به بیماری کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۲۰۶

به گزارش راهبد معاصر یکی از معما‌هایی که در خصوص کرونا وجود دارد، شدت این بیماری است؛ این که چرا برخی از افراد کرونای طولانی مدت و یا حتی کشنده‌ای را تجربه می‌کنند؛ اما برخی دیگر علائمی ندارند.

داشتن سن بالا یکی ازعوامل خطر در خصوص ابتلا به کروناست؛ هرچند بر اساس یک پژوهش جدید که در مجله علمی «Cell Reports» منتشر شده است، تعادل مناسب سلول‌های ایمنی ماکروفاژ، از افراد در برابر ابتلای شدید به بیماری کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.

ماکروفاژها، گلبول‌های سفید خون هستند که در سراسر بافت‌های بدن به منظور حفاظت از سیستم ایمنی بدن مستقر شده اند. ماکروفاژ‌ها معمولا مفید هستند؛ زخم‌ها را بهبود بخشیده و «پاتوژن‌های مضر و بیگانه» را در فرایندی به نام «بیگانه خواری» می‌بلعند.

با این حال، اکنون اعتقاد بر این است که شدت کرونا با «پاسخ شدید دستگاه ایمنی بندن» مرتبط است. دکتر «فلوریان دوام» (Florian Douam) استادیار میکروبیولوژی در دانشکده دانشگاه بوستون در این ارتباط می‌گوید: این، خود ویروس نیست که شما را به شدت مریض می‌کند، بلکه واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن است.

تیمی از محققان از دانشگاه پرینستون آمریکا به همراه شماری دیگر از محققان ریه‌ها افرادی را که به نظر می‌آمد دچار کرونا نشده اند، مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند ریه‌های که بیشتر مستعد ابتلا به کویید-۱۹ هستند، فاقد تنوع ماکروفاژ‌ها هستند.

محققان می‌گویند مطالعاتی که در آینده انجام می‌شود، باید به علت این مسأله پاسخ دهد که چرا برخی سیستم‌های ایمنی بدن قادر به بسیج طیف مختلفی از ماکروفاژهاست؛ در حالی که سیستم ایمنی برخی بدن‌های دیگر قادر به انجام چنین کاری نیست./اشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر