وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

چرا شدت ابتلا به کرونا در افراد متفاوت است؟

چرا شدت ابتلا به کرونا در افراد متفاوت است؟ داشتن سن بالا یکی ازعوامل خطر در خصوص ابتلا به کروناست؛ هرچند بر اساس یک پژوهش جدید که در مجله علمی «Cell Reports» منتشر شده است، تعادل مناسب سلول‌های ایمنی ماکروفاژ، از افراد در برابر ابتلای شدید به بیماری کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 11
کد خبر: ۱۳۳۲۰۶

به گزارش راهبد معاصر یکی از معما‌هایی که در خصوص کرونا وجود دارد، شدت این بیماری است؛ این که چرا برخی از افراد کرونای طولانی مدت و یا حتی کشنده‌ای را تجربه می‌کنند؛ اما برخی دیگر علائمی ندارند.

داشتن سن بالا یکی ازعوامل خطر در خصوص ابتلا به کروناست؛ هرچند بر اساس یک پژوهش جدید که در مجله علمی «Cell Reports» منتشر شده است، تعادل مناسب سلول‌های ایمنی ماکروفاژ، از افراد در برابر ابتلای شدید به بیماری کووید-۱۹ جلوگیری می‌کند.

ماکروفاژها، گلبول‌های سفید خون هستند که در سراسر بافت‌های بدن به منظور حفاظت از سیستم ایمنی بدن مستقر شده اند. ماکروفاژ‌ها معمولا مفید هستند؛ زخم‌ها را بهبود بخشیده و «پاتوژن‌های مضر و بیگانه» را در فرایندی به نام «بیگانه خواری» می‌بلعند.

با این حال، اکنون اعتقاد بر این است که شدت کرونا با «پاسخ شدید دستگاه ایمنی بندن» مرتبط است. دکتر «فلوریان دوام» (Florian Douam) استادیار میکروبیولوژی در دانشکده دانشگاه بوستون در این ارتباط می‌گوید: این، خود ویروس نیست که شما را به شدت مریض می‌کند، بلکه واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن است.

تیمی از محققان از دانشگاه پرینستون آمریکا به همراه شماری دیگر از محققان ریه‌ها افرادی را که به نظر می‌آمد دچار کرونا نشده اند، مورد بررسی قرار دادند. محققان دریافتند ریه‌های که بیشتر مستعد ابتلا به کویید-۱۹ هستند، فاقد تنوع ماکروفاژ‌ها هستند.

محققان می‌گویند مطالعاتی که در آینده انجام می‌شود، باید به علت این مسأله پاسخ دهد که چرا برخی سیستم‌های ایمنی بدن قادر به بسیج طیف مختلفی از ماکروفاژهاست؛ در حالی که سیستم ایمنی برخی بدن‌های دیگر قادر به انجام چنین کاری نیست./اشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار