قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس درباره نحوه به کارگیری افراد در مشاغل حساس

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: با مصوبه کمیسیون اجتماعی چنانچه مراجع چهارگانه در مورد استعلامات مربوط به فردی که بنا است در شغل حساسی به کار گرفته شود دچار اختلاف شوند موضوع در یک کارگروه مشترک مورد بررسی قرار گرفته و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۰ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 15
کد خبر: ۱۳۳۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با  اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز  مصوبه مجلس در رابطه با طرح به کارگیری افراد در مشاغل حساس اعاده شده از سوی شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ایرادات وارد به آن اصلاح و تصویب شد.

وی افزود: براساس مصوبه امروز کمیسیون چنانچه مراجع چهارگانه در مورد استعلام فردی که بنا است در شغل حساس به کار گرفته شود دچار اختلاف‌نظر شوند موضوع در کارگروهی با حضور نمایندگان مراجعی که دارای نظر متفاوت با یکدیگر هستند به همراه رئیس عالی دستگاه مربوط بنا است فرد در آنجا مشغول به کار شود در مورد استعلام فرد مورد نظر بررسی‌های لازم را انجام داده و در مورد آن تصمیم‌گیری می‌کنند.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین براساس این مصوبه چنانچه استعلام فردی برای به کارگیری در یک شغل حساس منفی باشد و فرد جایگزین برای آن وجود نداشته باشد فرد با مسولیت عالی‌ترین مقام دستگاه به کار گرفته می‌شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار