دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد تحقیق و تفحص مجلس از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نماینده مجلس: انتخابات هیئت رئیسه مجلس فردا برگزار می‌شود فرمانده نیروی زمینی ارتش: سامانه مقابله با ریزپرنده‌ها طراحی شده است نماینده خوی: تعداد زیادی از کامیون‌ها در معرض مصادره دولت ترکیه هستند سرلشکر سلامی: در حالی که درگیر جنگی تمام‌عیار هستیم، هیچ نشانی از آشفتگی و هراس در کشور دیده نمی‌شود/ تسلیم را باور نداریم جراره: دولت در تعیین‌تکلیف نیرو‌های شرکتی دستگاه‌های اجرایی تعجیل کند

جزئیات نشست کمیسیون اصل نود مجلس با قضات شعب رسیدگی‌کننده به گزارش‌ها

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: نشست کمیسیون اصل نود با قضات شعب تعیین شده برای رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون برگزار شد و تصمیمات مناسب برای ادامه همکاری‌ها دو طرف در این جلسه اتخاذ شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 16
کد خبر: ۱۳۳۹۳۶

به گزارش راهبرد معاصر علی خضریان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به جلسه صبح امروز هیات رئیسه کمیسیون اصل نود اظهار داشت: با توجه به تعیین شعب اختصاصی تعیین شده توسط ریاست محترم قوه قضائیه به منظور رسیدگی به گزارشات و موارد ارجاعی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و در راستای ایجاد فضای تعاملی و قاطعیت در رسیدگی‌های مرجع قضایی، تقویت توان نظارتی کمیسیون اصل نود و رسیدگی سریع به پرونده‌های ارجاعی از کمیسیون به دستگاه قضایی، صبح امروز نشست مشترک هیات رئیسه  کمیسیون اصل نودم قانون اساسی با قضات شعب اختصاصی رسیدگی به پرونده‌هاى کمیسیون اصل نود برگزار شد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود افزود: در این جلسه ضمن آشنایی قضات شعب اختصاصی مجتمع قضایی کارکنان دولت با ساختار اداری و حقوقی کمیسیون، مطالبات کمیسیون را در خصوص رسیدگی سریع به مواد ارجاعی به این مجتمع شنیدند.

وی با بیان اینکه در این جلسه ضمن تفکیک موضوعات ارجاعی به دو دسته عدم پاسخگویی به مکاتبات و امتناع از انجام وظیفه قانونی افزود: با استناد به قانون الحاق یک تبصره به ماده واحده مصوب ۱۳۵۹ که موضوع استنکاف و اطاله بیش از یک ماه را مشمول مجازات حبس ۳ ماه تا یکسال و انفصال از  خدمات دولتی ۶ ماه تا یکسال دانسته، درخواست اعمال مجازات‌های مقرر برای خاطیان در صورت احراز، مورد موافقت طرفین قرار گرفت.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس گفت: در موضوع امتناع از انجام وظیفه نیز مقرر گردید با توجه به مستندات و گزارشات متقن کمیسیون  و در صورت لزوم با ارائه  توضیحات نماینده حقوقی کمیسیون در مرجع قضایی برای متهمین مجازات مندرج در قانون تعیین شود. همچنین مقرر شد ضمن حفظ فضای تعاملی موجود جلسات مسئولین قضایی رسیدگی‌کننده و اعضای کمیسیون اصل نود استمرار داشته باشد.

ارسال نظر
آخرین اخبار