قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

اولین توئیت بطحائی بعد از استعفا

خبر استعفای سید محمد بطحایی روز ۱۶ خرداد ماه در رسانه‌ها منتشر شد و همان شب نیز رئیس‌جمهور با این استعفا موافقت کرد؛ از آن زمان، بطحایی هیچ واکنشی در خصوص استعفا نداشت و هیچ مطلبی نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر منتشر نکرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید محمد بطحایی وزیر سابق آموزش و پرورش، اولین مطلب بعد از استعفایش را در صفحه شخصی خود در توئیتر منتشر کرد.

 

سید محمد بطحایی وزیر سابق آموزش و پرورش در اولین مطلبی که بعد از استعفا در صفحه شخصی خودش در توئیتر منتشر کرد، نوشت: «در روزهایی که جشنواره‌های خیرین مدرسه‌ساز برگزار می‌شود دیدن صندلی خالی بزرگمرد خیر مدرسه‌ساز دکتر حافظی بسیار سخت و طاقت فرساست. روح آن مرحوم با مردان بزرگ تاریخ بشریت محشور باد».

اولین توئیت بطحائی بعد از استعفا

محمدرضا حافظی رئیس جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور و بزرگ‌مرد عرصه مدرسه‌سازی بعد از مدت‌ها دست و پنجه نرم کردن با بیماری، روز گذشته چشمانش را برای همیشه بست.

 

حافظی از بنیانگذاران جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور است و طی ۲۳ سال از ایجاد این نهاد، یک‌سوم مدارس کشور توسط خیرین احداث شدند.

 

خبر استعفای سید محمد بطحایی روز ۱۶ خرداد ماه در رسانه‌ها منتشر شد و همان شب نیز رئیس‌جمهور با این استعفا موافقت کرد؛ از آن زمان، بطحایی هیچ واکنشی در خصوص استعفا نداشت و هیچ مطلبی نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر منتشر نکرده بود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار