خط دشمن!-راهبرد معاصر
جانشین فرمانده کل سپاه: آتش‌بس غزه پیروزی مقاومت و تحقق وعده الهی بود شمخانی عزادار شد خطیب نماز جمعه تهران: آتش‌بس غزه پیروزی جبهه مقاومت در برابر اسرائیل است / ایران امروز ابرقدرت است نمایش اقتدار مرزبانان در رزمایش دریایی محمد رسول‌الله (ص) در سواحل دریای عمان رئیس‌جمهور وارد مسکو شد برادر سرتیم حفاظت سید ابراهیم رئیسی: برادرم مخالف سفر رئیسی به مرز ایران و آذربایجان بود توئیت روسی حساب کاربری رهبر انقلاب در آستانه سفر رئیس‌جمهور به روسیه جانشین اطلاعات سپاه: تنها ۱۳ تا ۱۵ درصد تحت تأثیر مسئله حجاب قرار گرفته‌اند دومین رهبر انجمن حجتیه درگذشت دعوت به راهپیمایی جمعه نصر و جشن پیروزی در سراسر کشور دستگیری ۱۵ تروریست در سیستان و بلوچستان/ عملیات ناتمام! رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد رهبر انقلاب: صبر و ایستادگی مردم و مقاومت فلسطین، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرد الحاق سامانه‌های موشکی جدید به ارتش/پهپاد‌های مهاجم در جاسک‌ + تصاویر بیانیه سپاه درباره آتش‌بس در غزه: حماس قهرمان از میدان مذاکره و توافق، سربلند بیرون آمد
یادداشت اختصاصی مهدی فضائلی،كارشناس مسائل سیاسی؛

خط دشمن!

در برهه ای که یک جریان سیاسی با شکست مواجه می شود، طیف های مختلف ذیل آن جریان سیاسی، یکدیگر را متهم به عامل شکست بودن می کنند و این موجب  ایجاد اختلاف می‌شود و در برهه‌ای که یک جریان سیاسی، پیروزی در عرصه سیاست را تجربه می کند، تکاپو برای برخورداری از سهم بیشتر، عامل اختلاف می شود و البته همه این‌ها ناشی از دور شدن از تقوی و درگیر شدن با چرب و شیرین دنیایی است.
مهدی فضائلی؛كارشناس مسائل سیاسی
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۲۱۹

 

خط دشمن!

به گزارش راهبرد معاصر؛ اگر اتحاد رمز پیروزی است که هست، ضرورت انسجام نیروهای جبهه انقلاب به مراتب مهم‌تر و واجب تر است و این نکته،اساس و محور یادداشت حاضر را به خود اختصاص می دهد.

 

یکی از مهمترین ترفندهای دشمن از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون، ایجاد اختلاف بین صفوف مردم بوده است.

 

اختلاف به بهانه تفاوت های مذهبی به خصوص شیعه و سنی، اختلاف به بهانه تفاوت های قومی، اختلاف به بهانه دوقطبی های جعلی و امثال این‌ها.

 

اختلاف و گسست اجتماعی ناشی از نزاع، به فرموده قرآن کریم، موجب سستی و از بين رفتن مهابت جامعه اسلامی می شود.

 

وَأَطِيعُوا اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَا تَنَازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَتَذْهَبَ رِيحُكُمْ ۖ وَاصْبِرُوا ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ.(۴۶ سوره انفال)

و از خداوند و پیامبر او اطاعت کنید و اختلاف کلمه نداشته باشید که بددل خواهید شد و شأن و شوکتتان بر باد مى‏ رود؛ و شکیبایى کنید که خداوند با شکیبایان است‏.

 

چه کسی در اطاعت از خدا و رسولش(ولی جانشین پیامبر) اولی از باورمندان و مدعیان باور مندی به خدا و رسول؟

 

اگر تفرقه و منازعه برای آحاد جامعه اسلامی سم است، این سم برای معتقدان به انقلاب کشنده تر و خطرناک تر است.

 

معمولا اختلافات به ویژه بین جریان های سیاسی در دو مقطع اوج می گیرد؛ مقطع شکست و مقطع پیروزی!

 

در برهه ای که یک جریان سیاسی با شکست در عرصه سیاست مواجه می شود، طیف های مختلف ذیل آن جریان سیاسی، یکدیگر را متهم به عامل شکست بودن می کنند و این موجب نقار و ایجاد اختلاف می شود. و در برهه‌ای که یک جریان سیاسی، پیروزی در عرصه سیاست را تجربه می کند، تکاپو برای برخورداری از سهم بیشتر، عامل اختلاف می شود و البته همه این‌ها ناشی از دور شدن از تقوی و درگیر شدن با چرب و شیرین دنیایی است!

 

امروز احیانا" اگر طيف های مختلف جریان و جبهه انقلاب به گمان پیروز شدن، در مقابل هم صف آرایی می‌کنند بدانند اولا" از انقلابی بودن فقط نام آن‌را یدک می کشند و اصالتا" تفاوتی با غیر انقلابی‌ها ندارند چون خوشایند شیطان عمل می کنند و ثانیا" متوجه باشند که رفتارشان به‌زودی موجب رویگردانی مردم شده و زمانی نخواهد گذشت که دوباره طعم شکست را بچشند! لذا حتی با محاسبات دنیایی هم باید وحدت و انسجام جبهه انقلاب را حفظ کنند و اجازه ندهند در صفوف آن‌ها خللی وارد شود.

 

اختلاف بین نیروهای جبهه انقلاب را شاید بشود پیچیده تر هم دید و تحلیل کرد و رد پای نفوذ و خط دشمن را هم در آن رصد نمود!

 

نیروهای واقعا" انقلابی کافی است به برق چشمان رقبای سیاسی داخلی و ذوقی که در چهره دشمنان خارجی از این اختلافات وجود دارد بنگرند تا قبح عمل خود و نتایج خسارت بار آن‌را درک کنند.

 

نیروهای واقعا" انقلابی در طيف های مختلف باید تلاش کنند، خط دشمن را شناسایی و حلقه وصلی باشند برای کم کردن فاصله ها و زدودن اختلافات.

 

حسن ختام این یادداشت به هشدار رهبر حکیم انقلاب اسلامی در همین باره اختصاص دارد.

 

« عزیزان من! برادران! خواهران! در سرتاسر کشور، امروز ما احتیاج داریم به اتحاد و یکپارچگی. بهانه‌های اختلاف زیاد است. گاهی در یک قضیه‌ای سلیقه‌ی یک نفر، دو نفر با هم یکسان نیست؛ این نباید بهانه‌ی اختلاف بشود. گاهی در کسی یک گرایشی هست، در دیگری نیست؛ این نباید مایه‌ی اختلاف بشود. آراء، نظرات، همه محترمند. اختلاف در درون، منازعه‌ی در درون، موجب فشل می‌شود. قرآن به ما تعلیم می‌دهد: «و لا تنازعوا فتفشلوا و تذهب ریحکم».(۱) اگر منازعه کنیم، سر مسائل گوناگون - مسائل سیاسی، مسائل اقتصادی، مسائل شخصیتی - دست‌به‌یقه شویم، دشمن ما جری می‌شود. یک مقدار از جرأتی که دشمن در سال‌های گذشته پیدا کرد، به خاطر اختلافات بود. امیرالمؤمنین (علیه الصّلاة و السّلام) به ما درس می‌دهد؛ می‌فرماید: «لیس من طلب الحقّ فاخطأه کمن طلب الباطل فأصابه».(۲) مخالفین دو جورند. یک مخالفی است که دنبال حق است، او هم دنبال جمهوری اسلامی است، او هم دنبال انقلاب است، او هم دنبال دین و خداست، منتها راه را اشتباه کرده؛ با این نباید دشمنی کرد؛ این فرق دارد با کسی که در جهت غیر نظام اسلامی، با هدف معاندانه‌ی علیه نظام اسلامی حرکت می‌کند. دل‌ها را به هم نرم کنید، برخوردها را نسبت به یکدیگر مهربانانه‌تر کنید.»۱۳۹۱/۰۱/۰۱

ارسال نظر