عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی

مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 12
کد خبر: ۱۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، گفت: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی را کاهش داده است.


مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی در تشریح جزئیات آخرین نشست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، گفت: در این نشست بیشتر درباره روش‌هایی که برای شناسایی و برخورد با مفاسد اقتصادی اجرایی می‌شود، بحث و بررسی‌هایی صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه مبارزه با مفاسد اقتصادی با وجود داده‌ها امکانپذیر است، افزود: در این نشست هر ارگانی گزارش‌هایی درباره اقدامات انجام داده مطرح کرد و مقرر شد که راهکارهای تکمیلی برای بستن منافذ فساد ارائه شود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی درباره کلیات موضوع تخصیص ارز دولتی بحث شد، ادامه داد: دولت میزان تخصیص ارزهای حمایتی 4 هزار و 200 تومانی را کاهش و قیمت کالاها را در شرایط رقابتی قرار داده و به این اجناس ارز نیمایی تخصیص داده است.

 

پزشکیان که با خبرگزاری خانه ملت گفت‌وگو کرده است، تأکید کرد: در حال حاضر تخصیص ارز دولتی کاهش یافته و دولت به دنبال این است که تا جایی که ممکن بوده رقم تخصیص این ارز را کم کند تا رانتی ایجاد نشود.

 

نایب رئیس مجلس با بیان اینکه رانت در بخشی شکل می‌گیرد که بستری برای آن فراهم شود، خاطرنشان کرد: زمانی که قیمت دلار با نرخ‌های متفاوت 4 هزار تومان و 10 هزار تومان ارائه شود، طبیعتا بستر رانت در آن شکل می‌گیرد، بنابراین سیاست‌گذاران باید تصمیم‌گیری کنند که با چه اقداماتی می‌توانند این بستر را از بین ببرند.

 

منبع: تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر