وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود

نظر آمریکا درباره آزادسازی دارایی‌های ایران

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره موضع آمریکا در خصوص آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران در کره جنوبی گفت که تحریم‌ها بایستی اجرا شوند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۴ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 20
کد خبر: ۱۳۴۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر «جیک سالیوان»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در پاسخ به سوالی درباره آزادسازی ۷ میلیارد دلار دارایی‌‌های ایران در کره جنوبی بر ضرورت اجرای تحریم‌ها علیه ایران تأکید کرد.

 

یک خبرنگار از سالیوان پرسید آیا مسئله آزادسازی دارایی‌های مسدودشده ایران در کره جنوبی جزو موضوعاتی است که در سفر «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به کره جنوبی مطرح خواهد شد یا خیر.

 

سالیوان در پاسخ گفت: «همان‌طور که می‌دانید ما در سطوح فنی و کارشناسی به طور منظم با کره‌ای‌ها درباره این موضوعات رایزنی می‌کنیم. نمی‌دانم آیا این موضوع در دستور کار گفت‌وگوی میان روسای جمهور دو کشور قرار دارد یا خیر.»

 

او سپس در پاسخ به این سوال که موضوع آمریکا درباره آزادسازی دارایی‌های ایران چیست تصریح کرد: «دیدگاه ما این است که تحریم‌ها بایستی اجرا شوند و تا وقتی که ایران به پیشبرد برنامه هسته‌ای خود ادامه می‌دهد ما باید با شریکان و متحدانمان همکاری کنیم تا اطمینان حاصل کنیم فشار اقتصادی علیه ایران به شکلی حفظ می‌شود که سرانجام آنها را به توافق بر سر توافق منصفانه و معقولی که الان در وین روی میز قرار دارد مجاب می‌کند.»

 

دارایی ایران در دو بانک کره جنوبی مجموعا به ارزش ۷ میلیارد دلار از ماه سپتامبر سال ۲۰۱۹ به بهانه تحریم‌های آمریکا بر واردات نفت ایران توسط سئول، بلوکه شده است.

 

اظهارات سالیوان درباره دارایی‌های ایران در کره جنوبی در حالی مطرح شده که مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین از چند ماه پیش دچار وقفه شد. دولت آمریکا از زمان آغاز این مذاکرات به جای پیشنهاد دادن ابتکارهای عملی برای پیشرفت گفت‌وگوها بارها تلاش کرده طرف‌های مختلف به ویژه ایران را به کند کردن روند مذاکرات متهم کند.

 

یکی از دلایل عدم انجام اقدامات لازم از سوی طرف‌های آمریکایی در مذاکرات وین مخالفت‌های نماینده‌های کنگره با سیاست‌های دولت بایدن در خصوص برجام بوده است. یکی از انتقادات این گروه از قانونگذاران آمریکایی این است که برجام به همه حوزه‌های اختلاف آمریکا با ایران از جمله فعالیت‌های منطقه‌ای و برنامه موشکی ایران نمی‌پردازد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار