اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

تولید علم‌ باید در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی باشد

محمدرضا مردانی گفت: باید تولید علم بر اساس نیاز امروز کشور بوده و در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی باشد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 24
کد خبر: ۱۳۵۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید در مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در دانشگاه تربیت مدرس ضمن گرامیداشت این روز عنوان کرد: عملیات آزادسازی خرمشهر یکی از فصول درخشان در کتاب زرین دفاع مقدس است. در این حماسه شاهد ایثارگری‌هایی بوده‌ایم که شاید قرن‌ها طول بکشد تا مشابه آن رخ دهد. این حماسه تحولات دومینو وار ژئوپلتیکی را منجر شد که موجب عقب‌نشینی رژیم بعث به مرزهای بین‌المللی شد. عملیات الی بیت‌المقدس در 31 خرداد پایان پیدا نمی‌کند بلکه این نام این عملیات همچنان متجلی است و انشا‌الله بخشی از این عملیات از قدس شریف خواهد گذشت.

وی افزود: آزادسازی قدس یکی از مراحل تحقّق کامل تمدن نوین اسلامی است. اساتید از مهمترین فرماندهان میدانیِ عملیات ِتشکیل این آرمانشهر اسلامی اند.

مردانی تاکید کرد: جبهه‌ مقاومت که به همتِ بی بدیل برادران نظامی ما و به قیمت خون شهدا از شرق تا غرب عالم در حال گسترش است، نیازمند نرم‌افزارهایی است تا استیلای مومنین را در این جغرافیای پهناور، در این تمدنِ در حال تکوین قوام و دوام بخشد.

رئیس بسیج اساتید کشور عنوان کرد: بالندگیِ علمی، صنعتی، اقتصادی و فرهنگی پیش‌شرط تشکیل تمدن نوین اسلامی و اساس دوام و بقای آن خواهد بود. مقام معظم رهبری (حفظه الله) در بیانیه گام دوم، در اولین مورد از توصیه‌های هفتگانه خود ( که نشان از اهمیت و اولویت این توصیه دارد) در توصیه به علم و پژوهش می‌فرمایند «دانش،‌ آشکارترین وسیله‌ی عزّت و قدرت یک کشور است. روی دیگر دانایی، توانایی است».

مردانی ضمن اشاره بر اهمیت تکیه بر ظرفیت‌های داخلی بیان کرد: قدرتی که تکیه‌اش به علم و پژوهش داخلی نباشد، فرّ و شکوهی عاریتی است. پیشرفتِ پایدار امری است درون‌زا و این جوشش درونی همان پویش علم و پژوهش است.

وی گفت: بحمدالله پیشرفت علمی کشور خوب است، ما حائز جایگاه پانزدهم تولید علم در جهان هستیم و سرعت رشد علم در کشور ما یازده برابر متوسط جهانی است. اما این پیشرانه هنوز آنچنان که باید و شاید به صنعت و کشاورزی و اقتصاد متصل نشده است. نامگذاری دقیق امسال از جانب مقام معظم رهبری ناظر به همین امر است.
وی با اظهار امیدواری از اینکه باید بتوانیم با نگاه حل‌المسائلی به سمت علوم نافع حرکت کنیم، افزود: در گام دوم انقلاب اسلامی با نگاه حل‌المسائلی باید به سمت تولید علم کام برداشت. باید تولید علم بر اساس نیاز ِ امروز کشور بوده و در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی باشد. خیل اساتید کشور نه تنها به عنوان تولیدکنندگان دانش و پژوهش و همچنین مربی و موثر در تربیت دانشجویان، بلکه به عنوان مدیران و مسئولین بالقوه‌ی سایر ارکان نظام بسیار در خور توجه و مداقّه هستند.

این استاد دانشگاه در ادامه خاطرنشان کرد: در دوران‌‎های مختلف، گاهی به اسم توسعه‌ سیاسی و زمانی به اسم توسعه‌ اقتصادی، اساتید انقلابی در محاقِ گفتمان‌های دولت‌های مستقر قرار گرفته و عملا از حیّزِ تأثیرگذاری به دور ماندند.

مردانی ادامه داد: امروز با عنایت خاصه امام عصر (ارواحنافداه) فرصت کم نظیری برای ورود اساتید دغدغه‌مند و ولایی به عرصه‌ تولید علم نافع و همچنین استقرار در همه‌ی شئون موثر در آتیه‌ نظام اسلامی به دست آمده، ان شاءالله که از این فرصت به شکل حداکثری استفاده شود. 

وی افزود: بنده رجا واثق دارم که با اتکال به قدرت لایزال الهی و همت اساتید مجاهد و انقلابی، کشورِ ما به زودی فاتح خرمشهرهای متعددی در مسیر بالندگی خود و تحقق تمدن نوین اسلامی خواهد بود.ان شاء الله.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار