شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

جزییات بیشتر از دو کشتی توقیفی یونانی/ برآورد توقیف 1.8 میلیون بشکه

 امروز ایران دو کشتی یونانی را در پاسخ به اقدام آنها در توقیف و تخلیه نفتکش ایران در سواحل آتن در آبهای خلیج فارس توقیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 27
کد خبر: ۱۳۵۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر یکی از نفتکش‌های یونانی در نزدیکی آبهای بندرلنگه و در حوالی جزیره فارور و دیگری در محدوده آبهای عسلویه در غرب استان بوشهر توقیف شد. هر دو کشتی با نام های Delta Poseidon (IMO: 9468671) و Prudent Warrior  هر دو نفتکش و تحت پرچم یونان حرکت می کرده‌اند که توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توقیف شدند.

نفتکش دلتا  پوزیدون محموله ای را در بصره عراق بارگیری کرده بود.

بر اساس اطلاعات پایش شده از سایت‌های مرجع دریانوردی، مقصد نفتکش آگیوی تئودوروی در نزدیکی کورینث بود و محموله برای پالایشگاه روغن موتور واقع در آنجا فرستاده می‌شد.

نفتکش دلتا پوزیدون بخشی از ناوگان تانکرهای دلتا در یونان است.

دومین نفتکش یونانی توقیف شده یک کشتی 5 ساله کشتیرانی Prudent Warrior (IMO: 9753545) است که توسط نیروهای ایرانی و بر اثر برخی تخلفات انجام گرفته توقیف شده است.

بر اساس بررسی‌های خبرنگار فارس، هر دو کشتی توقیف شده ظرفیتی مجموعا حدود 300 هزار تن (هر کدام حدود 150 هزار تن) معادل 1.8 میلیون بشکه نفت یا دیگر فرآورده‌های نفتی را دارند که در صورت بارگیری کامل، اکنون این مقدار از محصول در اختیار ایران است.

برخی رسانه‌های خارجی نیز از این اقدام شجاعانه ایران با تیتر: ایران سوار بر تانکرهای یونانی یاد کرده‌اند.

ارفاق مشروط سپاه به ۱۷ کشتی دیگر یونان

به نقل از منابع آگاه، توقیف نفتکش‌های یونانی در خلیج فارس عصر امروز و طی عملیاتی هماهنگ و همزمان توسط رزمندگان مناطق چهارم و پنجم نیروی دریایی سپاه صورت گرفته است.

همچنین هنوز ۱۷ فروند کشتی یونانی دیگر‌ در خلیج فارس حضور دارند که در صورت ادامه شیطنت‌ها توسط یونان احتمال توقیف آنها توسط سپاه وجود خواهد داشت.

همچنین منابع آگاه تاکید می‌کنند یونان باید هرچه زودتر اقدامات جبرانی در قبال نفتکش حامل نفت ایران را اجرا کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار