بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

انفجار در شرکت بزرگ مصالح ساختمانی اسرائیل+ فیلم

در جدیدترین حادثه از سلسله حوادثی که این روز‌ها در سرزمین‌های اشغالی رخ می‌دهد و مقامات رژیم صهیونیستی سعی در پنهان‌کردن آن دارند، در یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده مصالح ساختمانی رژیم صهیونیستی انفجاری به وقوع پیوسته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۶۶۳

به گزارش راهبردمعاصر، سرزمین‌های اشغالی این روز‌ها شاهد حوادث پی‌درپی و اختلالات گسترده است، به‌طوری که چند روز پیش بود که انفجار و آتش‌سوزی گسترده پتروشیمی بندر حیفا را دچار مشکل کرد.

سیستم رسمی رژیم صهیونیستی تلاش گسترده‌ای برای جلوگیری از انتشار وسیع این اخبار دارد، با این حال اخبار درز کرده در برخی منابع محلی و شبکه‌های اجتماعی حاکی از آن است که طی روز‌های گذشته، کنار انفجار در پتروشیمی حیفا، اختلالی قابل‌توجه در عملکرد پمپ‌های بنزین شهر ریشتون لتزیون به وجود آمد.

همچنین حادثه‌ای در کارخانه کشتی‌سازی بندر حیفا هم رخ داد که ماشین‌های امدادی به‌سوی این مرکز روانه شدند؛ سه‌شنبه گذشته (سوم خرداد) هم راه‌آهن رژیم صهیونیستی اعلام کرد که به‌دلیل آتش‌سوزی در مسیری از منطقه اشکلون، تردد قطار بین ایستگاه‌های اشکلون ـ سدروت ـ افکیم ـ بیر شوا موقتاً متوقف شده است.

همچنین روز پنجشنبه (پنجم خرداد) آتش‌سوزی شدیدی در یک مرکز صنعتی غذایی در سرزمین‌های اشغالی رخ داد که گفته می‌شود داخل یک واحد فرآوری گوشت بوده است.

اما در جدیدترین حادثه از سلسله حوادثی که این روز‌ها در سرزمین‌های اشغالی رخ می‌دهد و مقامات رژیم صهیونیستی سعی در پنهان کردن آن دارند، در یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده مصالح ساختمانی رژیم صهیونیستی، انفجاری به وقوع پیوسته است.

شرکت تامبور یک شرکت خصوصی رژیم صهیونیستی است که در زمینه رنگ، پوشش و مصالح ساختمانی پیشرفته فعالیت دارد.

این کارخانه در منطقه صنعتی عکا تأسیس شده است و بیش از ۱۰۰ کارگر در آن کار می‌کنند.

بیشتر محصولات این شرکت برای بازار اسرائیل است؛ این شرکت حدود ۱۰ درصد از محصولات خود را صادر می‌کرد که عمدتاً رنگ و پوشش‌های خاص برای کشتی‌ها و تجهیزات نظامی می‌باشد. /تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار