مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

هشدار انگلیس درباره عواقب پیروزی روسیه در اوکراین

وزیر امور خارجه انگلیس هشدار داد که در صورت پیروزی روسیه در جنگ اوکراین، کشور‌های غربی احساس امنیت نخواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۳۴

به گزارش راهبردمعاصر، لیز تراس با ایراد سخنانی در جریان سفرش به جمهوری چک گفت: "ما باید اطمینان حاصل کنیم که اوکراین در این مبارزه بزرگ برای آزادی پیروز می‌شود. " وی ادعا کرد که روسیه نه تنها علیه مردم اوکراین بلکه علیه "آزادی و حاکمیت قانون" کشور‌های غربی عمل می‌کند.

وی بر همین اساس مدعی شد: «اگر او [ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه]در اوکراین موفق شود، دیگر هرگز احساس امنیت نخواهیم کرد.» وزیر امور خارجه انگلیس تکرار کرد که مماشات با روسیه مناسب نیست و "ما باید با قدرت پاسخ دهیم. "

وزیر امور خارجه انگلیس طی دو روز گذشته راهی اروپای شرقی شده بود تا با مقامات این کشور‌ها در خصوص اوضاع اوکراین گفتگو کند. تراس در جریان سفرش به «بوسنی و هرزگوین» کرملین را متهم کرد که از طریق محاصره صادرات غلات اوکراین، به دنبال باج گیری از جهان است.

در گفتگو با خبرنگاران، اقدامات ادعایی «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه را وحشتناک خواند و گفت: او در واقع گرسنگی و کمبود غذا را در میان مردم فقیر در جهان به سلاح تبدیل کرده است.

وی افزود: ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که این وضع ادامه یابد. پوتین باید به محاصره گندم اوکراین پایان دهد. ما به همراه شرکا و متحدان‌مان هر اقدامی را که لازم باشد برای خروج گندم از اوکراین و صادرات آن به سایر کشور‌ها انجام می‌دهیم.

پیشتر یک نشریه انگلیسی گزارش داد که لندن به همراه شرکای خود در ناتو قصد دارد تا به دلیل آنچه محافظت و اسکورت کشتی‌های حامل غلات مهم اوکراین خوانده می‌شود، کشتی جنگی به «اودسا» در دریای سیاه اعزام کند.

تایمز چاپ لندن هفته پیش نوشت: هدف "ائتلاف مشتاقان" شکستن محاصره روسیه با ایجاد یک "کوریدور حفاظتی" در اودسا از طریق تنگه «بسفر» است. ایالات متحده هم گفته که موشک‌های دوربرد خود را برای خارج کردن کشتی‌های روسی اعزام خواهد کرد.

اما دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین امروز در واکنش به این تحولات گفت: "ما قاطعانه این اتهامات را نمی‌پذیریم، برعکس، کشور‌های غربی را به انجام اقداماتی که منجر به این شده است، مقصر می‌دانیم. "

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی روسیه که آن را "عملیات ویژه" خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار