گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

عمان: به توافق عادی سازی روابط با اسرائیل نخواهیم پیوست

عمان: به توافق عادی سازی روابط با اسرائیل نخواهیم پیوست وزیر امور خارجه عمان با بیان اینکه دست‌یابی به توافق هسته‌ای به نفع منطقه و جهان است، تصریح کرد که مسقط به توافق عادی‌سازی روابط با تل‌آویو نخواهد پیوست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۳۶

به گزارش راهبردمعاصر، «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان در مصاحبه با روزنامه فرانسوی «فیگارو» تأکید کرد که مسقط به توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌پیوندد.

بنابر گزارش امروز (شنبه) پایگاه خبری «الخلیج اونلاین» و وبگاه رادیو «مونت کارلو» به نقل از فیگارو، بدر البوسعیدی در این خصوص اظهار داشت که عمان «اولین کشور در حاشیه خلیج [فارس]است که از زمان توافق کمپ دیوید در سال ۱۹۷۹ از صلح میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها حمایت کرده است.»

با این حال، وزیر خارجه عمان تأکید کرد که مسقط به توافق‌های «آبراهام» (عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی) نخواهد پیوست «چراکه این کشور ابتکاراتی را ترجیح می‌دهد که از ملت فلسطین حمایت می‌کند.»

البوسعیدی در ادامه اضافه کرد که هر گونه موفقیت در توافق‌های آبراهام «باید برپایه راهکار دودولتی باشد و به یک حل‌وفصل نهایی، دائم و عادلانه برای آرمان فلسطین بیانجامد.»

وی همچنین در بخش دیگری از این مصاحبه به مذاکرات وین پرداخت و گفتگو‌های محرمانه میان سلطنت عمان، ایران و آمریکا را تأیید نکرد؛ اما گفت دست‌یابی به یک توافق جدید به نفع خاورمیانه و جهان است.

او در ادامه اشاره کرد که آمریکا در حال تغییر آرایش نیرو‌های خود در خاورمیانه است و از منطقه خارج نخواهد شد.

وزیر امور خارجه عمان در خصوص جنگ در اروپا نیز بیان کرد که مسقط در این جنگ بی‌طرف است، زیرا این اروپایی‌ها هستند که باید برای این نبرد راهکار بیابند.

بدر البوسعیدی افزود که عمان کشوری کوچک است که تحت تأثیر این جنگ قرار گرفته و نمی‌خواند در آن مشارکت کند، بلکه به دنبال ایجاد راه‌حل برای آن است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار