پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

عمان: به توافق عادی سازی روابط با اسرائیل نخواهیم پیوست

عمان: به توافق عادی سازی روابط با اسرائیل نخواهیم پیوست وزیر امور خارجه عمان با بیان اینکه دست‌یابی به توافق هسته‌ای به نفع منطقه و جهان است، تصریح کرد که مسقط به توافق عادی‌سازی روابط با تل‌آویو نخواهد پیوست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۳۶

به گزارش راهبردمعاصر، «بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان در مصاحبه با روزنامه فرانسوی «فیگارو» تأکید کرد که مسقط به توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی نمی‌پیوندد.

بنابر گزارش امروز (شنبه) پایگاه خبری «الخلیج اونلاین» و وبگاه رادیو «مونت کارلو» به نقل از فیگارو، بدر البوسعیدی در این خصوص اظهار داشت که عمان «اولین کشور در حاشیه خلیج [فارس]است که از زمان توافق کمپ دیوید در سال ۱۹۷۹ از صلح میان فلسطینیان و اسرائیلی‌ها حمایت کرده است.»

با این حال، وزیر خارجه عمان تأکید کرد که مسقط به توافق‌های «آبراهام» (عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی) نخواهد پیوست «چراکه این کشور ابتکاراتی را ترجیح می‌دهد که از ملت فلسطین حمایت می‌کند.»

البوسعیدی در ادامه اضافه کرد که هر گونه موفقیت در توافق‌های آبراهام «باید برپایه راهکار دودولتی باشد و به یک حل‌وفصل نهایی، دائم و عادلانه برای آرمان فلسطین بیانجامد.»

وی همچنین در بخش دیگری از این مصاحبه به مذاکرات وین پرداخت و گفتگو‌های محرمانه میان سلطنت عمان، ایران و آمریکا را تأیید نکرد؛ اما گفت دست‌یابی به یک توافق جدید به نفع خاورمیانه و جهان است.

او در ادامه اشاره کرد که آمریکا در حال تغییر آرایش نیرو‌های خود در خاورمیانه است و از منطقه خارج نخواهد شد.

وزیر امور خارجه عمان در خصوص جنگ در اروپا نیز بیان کرد که مسقط در این جنگ بی‌طرف است، زیرا این اروپایی‌ها هستند که باید برای این نبرد راهکار بیابند.

بدر البوسعیدی افزود که عمان کشوری کوچک است که تحت تأثیر این جنگ قرار گرفته و نمی‌خواند در آن مشارکت کند، بلکه به دنبال ایجاد راه‌حل برای آن است. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار