اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

شناسایی ۲ مورد ابتلاء به تب کریمه کنگو در کشور

رئیس ادارۀ پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از شناسایی ۲ مورد ابتلاء به این بیماری در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۳۰۴

به گزارش راهبردمعاصر،حسین اعتصامی راد رئیس ادارۀ پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه ضمن هشدار در خصوص بیماری تب خونریزی‌دهندۀ کریمۀ کنگو از شناسایی ۲ مورد ابتلاء به این بیماری در جمعیت تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

وی گفت: عفونت این بیماری پس از گزش توسط کنۀ آلوده یا له کردن آن روی پوست، تماس با خون، ترشحات و بافت آلوده دام در زمان ذبح و قطع کردن گوشت به انسان منتقل می‌شود و راه دیگر انتقال انسان به انسان (عفونت بیمارستانی)، تماس با خون و بافت بیماران به‌ویژه در مرحلۀ خونریزی یا انجام هرگونه اقدامی که منجر به تماس انسان با خون فرد بیمار شود اتفاق می‌افتد.

اعتصامی راد خاطرنشان کرد: بیمار دچار سردرد شدید، تب، لرز، درد عضلانی به‌ خصوص در ناحیه پشت و پاها، گیجی، درد و سفتی گردن، درد و قرمزی چشم، ترس از نور و علائم مشابه می‌شود و ممکن است حالت تهوع، استفراغ یا گلودرد هم برای او اتفاق بیفتد و گاه با اسهال و درد ناحیه شکمی نیز همراه است.تب نیز معمولاً ۳ تا ۱۶ روز طول می‌کشد.

وی در ادامه گفت: قرمزی صورت، گردن و قفسه صدری، پرخونی خفیف حلق و ناحیۀ کام نرم و سخت شایع هستند و پس از ۴ تا ۵ روز ممکن است فرد دچار علائم خونریزی دهنده مثل لکه‌های خونریزی روی پوست، ملتحمۀ چشم، ادرار خونی، خونریزی از بینی، گوش، لثه‌ها و ... شود./فارس

ارسال نظر