منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس

کرملین: دستاوردهای مشخصی را در ۱۰۰ روز عملیات در اوکراین کسب کردیم

کرملین: دستاوردهای مشخصی را در ۱۰۰ روز عملیات در اوکراین کسب کردیم سخنگوی کرملین با بیان اینکه در طول ۱۰۰ روز عملیات نظامی در اوکراین به دستاوردهای مشخصی دست پیدا کردند، گفت عملیات تا رسیدن به همه اهداف خود ادامه می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 03
کد خبر: ۱۳۶۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه امروز (جمعه) بر تداوم عملیات نظامی ویژه این کشور در منطقه اوکراین تا دستیابی به تمام اهداف تعیین‌شده تاکید کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری روزانه در کرملین گفت: «ما در طول ۱۰۰ روز عملیات نظامی خود در اوکراین به دستاوردهای مشخصی دست یافتیم و تا رسیدن به همه اهداف به کار خود ادامه خواهیم داد».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در ادامه اظهار داشت: «نشست امروز رئیس جمهور پوتین با اتحادیه آفریقا به نگرانی‌های این قاره در مورد بحران غذایی و کمبود کود می‌پردازد».

 

سخنگوی کرملین درباره ادعاها مبنی بر مقصر بودن روسیه در بحران غذایی جهان در پی محاصره دریایی اوکراین گفت: «موضوع [صادرات] گندم اوکراین در سفر هفته آینده وزیر امور خارجه به ترکیه، در اولویت دستور کار وزیر امور خارجه خواهد داشت».

 

بر اساس این گزارش، پسکوف در واکنش به گزارش‌ها درباره احتمال تأسیس پایگاه‌های نظامی روسیه در مناطق تصرف‌شده در اوکراین نیز تصریح کرد: «بر هنوز هیچ ایده‌ای در مورد زمان حل مسئله آینده دونباس، زاپروژیا و خرسون وجود ندارد».

 

پیش از این، وزارت دفاع روسیه اعلام کرده بود از ابتدای آغاز جنگ تاکنون بیش از ۳ هزار تانک، حدود ۱۸۰ جنگنده و بیش از هزار پهپاد اوکراینی را نابود کرده است. 

 

روسیه از روز ۵ اسفند (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

 

وزارت دفاع انگلیس اما با اشاره به تداوم حملات موشکی دوربرد روسیه به زیرساخت‌های سراسر اوکراین، ادعا کرد هدف روسیه، تصرف کامل لوهانسک و دونتسک است./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار