سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی چابهار به شهادت رسیدند برگزاری جلسه هیئت دولت به ریاست پزشکیان گروه هکری حنظله: تلگرام با سرویس‌های اطلاعاتی اسرائیل همکاری می‌کند مرکز نظام ایمنی هسته‌ای: در حملات دشمن نشانه‌ای از «اورانیوم تهی شده» مشاهده نشده است ۳ سناریو برای ساماندهی نیرو‌های شرکتی/۸۰۰ هزار نفر ساماندهی می‌شوند / تغییر سهم آزمون کتبی و شفاهی در استخدامی‌ها شبکه اینترنشنال به طور کامل هک شد پیام خانواده شهید حاجی‌زاده به فرمانده جدید هوافضای سپاه طرح تشدید مجازات جاسوسی برای اسرائیل به مجلس ارجاع شد سفر رئیس جمهور به آستارا پزشکیان: هوای مردم را داشته باشیم آخرین خبرها از ساماندهی نیرو‌های شرکتی سرلشکر صفوی: تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کرده‌ایم که جای آنها مطمئن است خاکسپاری ۲۶۳ شهید حمله اسرائیل به ایران در تهران ماجرای تیراندازی خونین در گشت امنیتی همدان قائم‌پناه: سفر‌های رئیس جمهور به‌زودی از سر گرفته خواهد شد

امیرعبداللهیان: ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، پایدار و قوی جدی است

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گوی تلفنی با ویویان بالاکریشنان وزیر امور خارجه سنگاپور در خصوص روابط دوجانبه و برخی مسائل و تحولات مورد علاقه دو طرف در عرصه بین المللی گفت و گو و تبادل نظر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 02
کد خبر: ۱۳۶۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در گفت و گوی تلفنی با ویویان بالاکریشنان وزیر امور خارجه سنگاپور در خصوص روابط دوجانبه و برخی مسائل و تحولات مورد علاقه دو طرف در عرصه بین المللی گفت و گو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تعیین و حضور سفیر کشورمان در سنگاپور و مثبت ارزیابی کردن روند مناسبات دو کشور، بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات دو کشور تاکید کرد.

دکتر امیرعبداللهیان در خصوص بحران اوکراین، توقف جنگ و دیپلماسی و گفت و گو را راه حل مناسب برای پایان این بحران دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در پاسخ به سوال همتای سنگاپوری خود، با اشاره به ضرورت خاتمه یافتن فضاسازی‌های تصنعی و غیر سازنده در نشست پیش روی حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی ، تاکید کرد: روند همکاری‌های فنی آژانس و سازمان انرژی اتمی و تایید مکرر صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران از سوی آژانس را نمی‌توان به یک باره با یک اعمال نظر شتابزده سیاسی وارونه جلوه داد.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: در سفر اخیر گروسی به تهران ما با روندی مثبت به توافقی مرضی الطرفین رسیدیم. مداخلات سیاسی در امور فنی آژانس را کاملا غیرسازنده می دانیم.

دکتر امیرعبداللهیان به جدی بودن جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، پایدار و قوی اشاره و تاکید کرد: توافق در دسترس است اگر همه طرف ها با واقع بینی به دیپلماسی و تعهدات و نه تهدید ، پایبند باشند.

بالاکریشنان وزیر امور خارجه سنگاپور نیز در این گفت و گوی تلفنی با رو به رشد ارزیابی کردن مناسبات میان دو کشور و عبور سنگاپور از بحران کرونا، بر آمادگی کشورش برای توسعه و گسترش بیش از پیش روابط در همه عرصه‌ها به خصوص در زمینه‌های مورد اهتمام مشترک تاکید کرد.

وزیر امور خارجه سنگاپور با دعوت از وزیر امور خارجه کشورمان ، مناسبات دو کشور را حائز اهمیت خواند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار