گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

بن سلمان: ایران در انفجار نفتکش ها دست دارد/عربستان خواهان جنگ در منطقه نیست!

ولیعهد سعودی ایران را متهم به حادثه دریای عمان کرد و همچنین مدعی شد که کشورش خواهان جنگ در منطقه نیست وی همچنین یادآور شد که عربستان از برجام حمایت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر ، محمد بن سلمان در گفت: وگو با روزنامه الشرق الاوسط، گفت: عربستان در برخورد با هرگونه تهدید علیه ملت، حاکمیت و منافع حیاتی خود، تردید نخواهد کرد.

وی همچنین تاکید کرد که ریاض با هرگونه تهدیدی علیه منافع حیاتی خود مقابله خواهد کرد.

ولیعهد عربستان گفت که ریاض به حمایت از برادران سودانی خود در زمینه‌های مختلف تا دستیابی این کشور به رفاه و شکوفایی ادامه خواهد داد.



بن سلمان که کشورش به دخالت در امور سودان متهم است، گفت: آنچه برای ما اهمیت دارد، امنیت و ثبات سودان است.

ولیعهد سعودی در ادامه فرافکنی علیه ایران درباره حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان، این حمله را به ایران نسبت داد و ادعا کرد: ایران احترام نخست وزیر ژاپن در تهران را نگه نداشت و در واکنش به تلاش‌های وی، دو فروند نفتکش را که یکی از آن‌ها متعلق به ژاپن بود، مورد حمله قرار داد.



ولیعهد عربستان که طرح‌ها و ادعاهایش شبه جزیره عرب را با چالش‌های مختلف روبرو کرده و علاوه بر ایجاد نا امنی موجب وارد آمدن خسارات جبران ناپذیر جانی و مالی درخاورمیانه شده در اظهار نظری بدون استناد و واهی اقدام به اتهام زنی نسبت به جمهوری اسلامی ایران کرده و کشورمان را به ایجاد ناامنی در منطقه متهم کرد.



محمد بن سلمان در این گفت: وگو و در ادامه ادعا‌های واهی خود علیه جمهوری اسلامی ایران کشورمان را علیرغم تمامی مدارک و قرائن موجود که دال بر عدم دخالت ایران در اتفاقات روی داده در دریای عمان است، به دست داشتن در حمله به نفتکش‌ها در دریای عمان و تلاش برای ایجاد ناامنی و بی ثباتی در منطقه متهم کرد.



وی بدون اشاره به راه انداختن ائتلاف با چند کشور بر علیه فقیر‌ترین عرب نشین منطقه (یمن) مدعی شد: عربستان خواهان جنگ در منطقه نیست، اما در برخورد با هر گونه تهدید علیه ملت، حاکمیت و منافع حیاتی خود تردید نخواهد کرد.



بن سلمان همچنین در ادامه اتهام‌های واهی و بی اساس کشورش علیه ایران و بدون اشاره به تمامی مستنداتی که هر گونه دخالت از سوی ایران را در حادثه از پیش طراحی شده بندر الفجیره بی اساس می‌داند، گفت: ایران و وکلای آن در منطقه دست به اقدامات خرابکارانه علیه چهار فروند نفتکش از جمله دو نفتکش سعودی در نزدیکی بندر الفجیره زدند و این بیانگیر شیوه‌ای است که ایران در منطقه و سراسر جهان در پیش گرفته است.



وی ادعا کرد: با این وجود، دست عربستان برای صلح با ایران و دور نگه داشتن منطقه و ملت‌های آن از جنگ خانمانسوز و نیز ویرانگری، همواره گشوده بوده است. حتی عربستان از توافق هسته‌ای با ایران حمایت کرد. زیرا عربستان در طول تاریخ از هیچ کوششی برای حل و فصل هیچ بحرانی از طریق دیپلماتیک و مسالمت آمیز دریع نکرده است. ما همواره امیدوار بودیم که نظام ایران از این ابتکار برای تغییر رفتار‌های خود در قبال کشور‌های منطقه استفاده کند و گامی به سوی بازگشت ایران به جامعه جهانی به عنوان یک کشور عادی بردارد.

منبع:فرارو

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار