ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

پدافند هوایی سوریه حمله موشکی اسرائیل را ناکام گذاشت+ فیلم

پدافند هوایی سوریه حمله موشکی اسرائیل را ناکام گذاشت+ فیلم خبرگزاری سانا می‌گوید پدافند هوایی سوریه با موشک‌های متخاصم که به اهدافی در ریف جنوبی دمشق شلیک شده‌اند، در حال مقابله است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۱۵۷

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه‌های عربی بامداد سه‌شنبه گزارش دادند که صدای چند انفجار مهیب در آسمان دمشق شنیده شده است.

خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» با تایید این اخبار، گزارش داد: «پدافند هوایی ما در حال پاسخ دادن به موشک‌های متخاصم بر فراز ریف جنوبی دمشق است».

وبگاه عبری‌زبان «یدیعوت آحارونوت» نیز در این‌باره نوشت: «حمله اسرائیل به دمشق در سوریه گزارش شده است که سامانه پدافند هوایی را فعال کرده است».

خبرگزاری «اسپوتنیک» نیز به نقل از خبرنگار خود در سوریه خبر داد که این حمله به منطقه‌ای در جنوب دمشق انجام شده و گزارش‌های اولیه حاکی از رهگیری ۳ فروند از موشک‌ها است.

همچنین برخی منابع می‌گویند حداقل یکی از موشک‌ها به محل حمله اصابت کرده است.

یک منبع نظامی سوریه نیز به رسانه‌های عربی گفت که یک موشک متخاصم نیز بر فراز منطقه «الکسوه» در ریف جنوبی دمشق تایید می‌شود.

دقایقی بعد یک منبع عربی به نقل از تلویزیون سوریه گزارش داد که پدافند هوایی این کشور ۸ موشک را که سعی در هدف قرار دادن پایگاه‌های نظامی در منطقه الکسوه داشتند، ساقط کرده است.

«یوسی یهوشع» تحلیلگر روزنامه یدیعوت آحارونوت در صفحه توئیتر خود نوشت: «حمله دیگر اسرائیل به اهدافی در سوریه. نیروی هوایی فشار را افزایش می‌دهد و هیچ محدودیتی از جانب روسیه وجود ندارد. با عملیات موساد در داخل ایران، این یکی از تهاجمی‌ترین دوره‌ها برای موساد و ارتش اسرائیل علیه محور مقاومت است. ارتش اسرائیل نیز به عملیات هوایی، سایبری و زمینی خود ادامه می‌ده

همچنین ویدئوی منتشر شده توسط شهرک‌نشینان صهیونیست در شمال فلسطین اشغالی نشان می‌دهد که یکی از موشک‌های رهگیر پدافند سوریه در حال تعقیب جنگنده اسرائیلی است.

منابع محلی دقایقی بعد اعلام کردند که پس از حدود نیم ساعت، حمله تجاوزکارانه رژیم موقت صهیونیستی به خاک سوریه هم‌اکنون پایان یافته است.

خبرگزاری سانا نیز به نقل از ارتش سوریه نوشت: در ساعت ۲۳:۱۸ (به وقت محلی) در روز دوشنبه ششم ژوئن ۲۰۲۲، دشمن اسرائیلی از سمت جولان اشغالی سوریه، برخی نقاط جنوب دمشق را هدف حمله هوایی قرار داد. پدافند هوایی ما با موشک‌های متجاوز مقابله کرده و اکثر آن‌ها را ساقط کرد. خسارات وارد شده، مادی بودند.

برخی منابع هم می‌گویند نقاط اطراف فرودگاه بین‌المللی دمشق و همچنین مناطقی در ارتفاعات الکسوه در ریف جنوبی که احتمال می‌دهند انبار‌های سلاح ارتش سوریه بودند، هدف حملات صهیونیست‌ها قرار گرفتند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به صورت متناوب با استفاده از حریم‌هوایی لبنان یا از طریق بلندی‌های اشغالی جولان به سمت اهدافی در شرق و شمال غرب سوریه حملات موشکی انجام می‌دهند. نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل مستقر در لبنان بار‌ها گزارش داده‌اند رژیم صهیونیستی روزانه قطعنامه‌های سازمان ملل را نقض کرده و به حریم هوایی لبنان تجاوز می‌کند.

این حمله تروریستی در حالی انجام شده که پیشتر در بامداد شنبه ۳۱ اردیبهشت نیز جنگنده‌های رژیم کودک‌کش اسرائیل با حمله به ریف جنوبی دمشق، ۳ سرباز سوری را به شهادت رساندند. 

دولت سوریه بار‌ها اعلام کرده است رژیم صهیونیستی و متحدان منطقه‌ای و غربی آن از گروه‌های تکفیری تروریستی که علیه دولت سوریه می‌جنگند، حمایت می‌کنند و با چنین حملات ددمنشانه‌ای قصد دارند روند مبارزه دمشق و متحدانش با تروریست‌ها را مختل کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار