رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

دعوت از زلنسکی برای شرکت در نشست ناتو

«میرچا جوآن» معاون دبیرکل ناتو امروز (جمعه) تایید کرد که «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به نشست سران این ائتلاف نظامی در مادرید دعوت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 10
کد خبر: ۱۳۷۶۶۱

به گزارش راهبرد معاصر بعد از گزارش‌ها درباره تصمیم سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای دعوت از اوکراین جهت شرکت در نشست مادرید، مقامات این سازمان نیز چنین خبری را تایید کردند.

«میرچا جوآن» معاون دبیرکل ناتو امروز (جمعه) تایید کرد که «ولودیمر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین به نشست سران این ائتلاف نظامی در مادرید دعوت شده است.

به نوشته وبگاه «بیزنس اینسایدر» جوآن با بیان اینکه این اجلاس قرار است در روزهای ۲۸ و ۲۹ ژوئن در مادرید پایتخت اسپانیا برگزار شود، گفت: «این اجلاس برای اولین بار با حضور شرکای ناتو از اقیانوس آرام یعنی استرالیا، نیوزلند، ژاپن و کره جنوبی برگزار می‌شود».

وی در این‌باره توضیح داد: «البته گسترش ناتو و سیاست درهای باز موضوع مهمی برای گفتگو خواهد بود. ما امیدواریم فنلاند و سوئد به صفوف ما بپیوندند. و ما باید در مورد اوکراین نیز تصمیم بگیریم. رئیس جمهور زلنسکی نیز در جلسه ما حضور خواهد داشت».

پیش از این، وبگاه «یوروپا پرس» به نقل از منابعی در دولت اسپانیا گزارش داده بود که مادرید قصد دارد برای زلنسکی دعوتنامه رسمی جهت حضور در نشست ناتو ارسال کند.

علاوه بر این، وزرای دفاع ناتو در تاریخ‌های ۱۵ و ۱۶ ژوئن در بروکسل دیدار خواهند کرد و سران اتحادیه اروپا، گرجستان، فنلاند، سوئد و اوکراین نیز برای شرکت در این رویداد دعوت شده‌اند.

«پدرو سانچز» نخست‌وزیر اسپانیا با ادعای اینکه روسیه در جنگ با اوکراین به اهداف خود نخواهد رسید، گفته بود حمایت ناتو از کی‌یف تزلزل‌ناپذیر است. 

ادعاهای ناتو درباره حمایت از اوکراین در حالی است که «دمیترو کولِبا» وزیر خارجه اوکراین با انتقاد شدید از این ائتلاف نظامی در حمایت از کی‌یف در جنگ روسیه گفت که ناتو کار اندکی برای اوکراین در این جنگ انجام داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار