آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تاخیر در اعلام طرح آمریکایی «معامله قرن»

فرستاده رئیس‌جمهوری آمریکا در امور به اصطلاح خاورمیانه، از احتمال تاخیر در اعلام طرح ادعایی واشنگتن برای صلح میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی، موسوم به «معامله قرن»، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 17
کد خبر: ۱۳۸۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «جیسون گرینبلات» فرستاده ویژه رئیس‌جمهوری آمریکا در امور صلح خاورمیانه، روز گذشته در گفت‌وگو با روزنامه عبری‌زبان «جروزالم پست»، اعلام کرد، احتمال دارد طرح «معامله قرن» بعد از تشکیل کابینه جدید اسرائیل رونمایی شود.

 

گرینبلات گفت: «بعد از تاخیر اخیر موعد اعلام طرح معامله قرن به دلیل انتخابات اسرائیل در آوریل گذشته، دولت ترامپ تاکنون موعد معینی را برای آن مشخص نکرده است.»

 

دولت آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که یک کنفرانس بین‌المللی با هدف تشویق برای سرمایه‌گذاری اقتصادی در اراضی فلسطینی ماه ژوئن در منامه بحرین برگزار می‌شود. در حالی که برخی از کشورها از جمله عربستان و امارات از مشارکت در این کنفرانس خبر داده‌اند، فلسطینیان اعلام کرده‌اند در کنفرانس اقتصادی بحرین حضور نخواهند یافت.

 

این دیپلمات آمریکایی در گفت‌وگوی خود با جروزالیم پست، این مساله را نیز خاطرنشان کرد که انتخابات ریاست‌جمهوری آینده آمریکا و برگزاری رقابت‌های انتخاباتی در روند برنامه صلح خاورمیانه هرگز تغییری ایجاد نخواهد کرد و رئیس‌جمهوری کاملا به آن توجه دارد.

 

دولت آمریکا از زمان ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در اوایل سال 2017، در حال تدوین طرح سیاسی در خاورمیانه به‌نام «معامله قرن» است ولی تا کنون بندهای آن را فاش نکرده است. این طرح از سوی رژیم‌های عربستان، امارات، مصر و برخی کشورهای عربی حمایت می‌‌شود و گفته می‌شود طرح مذکور، فلسطینیان را مجبور خواهد کرد امتیازاتی به‌نفع اسرائیل، به‌ویژه درباره وضعیت شهر قدس و حق بازگشت آوارگان ارائه دهند.

 

گرینبلات از اظهارات «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی، که مدعی شده است اسرائیل حق الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری را دارد، حمایت کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار