تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

رئیس جمهور: حضور بیگانه در منطقه مشکل‌ساز است/محمداف: افغانستان باید به یک دولت شکوفا تبدیل شود

رئیس جمهور: حضور بیگانه در منطقه مشکل‌ساز است/محمداف: افغانستان باید به یک دولت شکوفا تبدیل شود رئیس جمهور همکاری با کشورهای حوزه دریای خزر را از اولویت‌های سیاست خارجی کشورمان دانست و اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد گسترش همکاری‌های دوجانبه تهران و عشق‌آباد زمینه‌ای برای ارتقای سطح همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۳ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۸۲

 آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز چهارشنبه در دیدار «سردار بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان گفت: امیدوارم اینگونه سفرها در راستای گسترش روابط دو کشور دوست، برادر و همسایه تداوم داشته باشد.

 

وی با آرزوی موفقیت برای بردی محمداف در اجرای برنامه توسعه سی‌ساله ترکمنستان افزود: مبانی حقوقی توسعه و گسترش روابط با امضای دهها سند حاصل شده که اجرای مفاد این اسناد، دو کشور را به اهداف خود می‌رساند.

 

رئیس جمهور پیشنهاد کرد کمیته‌ای به ریاست روسای کمیسیون مشترک دو کشور برای پیگیری تصمیمات این سفر تشکیل شده و نتایج کار خود را به طور منظم گزارش کند.

 

رئیسی تصمیم دو کشور برای توسعه روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی و گسترش تعاملات در حوزه‌های انرژی، گردشگری، ترانزیت و حمل و نقل را جدی توصیف کرد و اظهار داشت: اراده جمهوری اسلامی ایران بر افزایش تعاملات و همکاری‌های با ترکمنستان در تمامی سطوح است.

 

وی همکاری با کشورهای حوزه دریای خزر را از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دانست و با استقبال از برگزاری اجلاس کشورهای ساحلی خزر به میزبانی ترکمنستان تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد گسترش همکاری‌های دوجانبه تهران و عشق‌آباد زمینه‌ای برای ارتقای سطح همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی دو کشور باشد.

 

رئیس جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: دو کشور بر این نکته اتفاق‌نظر دارند که در افغانستان باید دولتی فراگیر تشکیل شود که همه گروه‌های سیاسی و اقوام را نمایندگی کند.

 

رئیسی گفت: مشکلات و مسایل منطقه باید در منطقه حل و فصل شود و حضور بیگانه در منطقه نه تنها امنیت‌ساز نیست بلکه مشکل‌ساز است.

 

آقای «سردار بردی محمداف» رئیس جمهور ترکمنستان نیز در این دیدار گفت: بخش انرژی و حمل و نقل از جمله بخش‌های مهم و استراتژیک روابط دو کشور است و تلاش خواهیم کرد در مسیر گسترش تعاملات دوجانبه از ظرفیت این بخش‌ها به شکل موثری بهره بگیریم.

 

وی همچنین گسترش روابط فرهنگی را بستر تقویت پیوند میان دو ملت دانست و افزود: یقین دارم اسنادی که امروز میان مقامات دو کشور به امضا می‌رسند، باعث توسعه و تحکیم هر چه بیشتر روابط و مناسبات بین دو کشور خواهند شد.

 

رئیس جمهور ترکمنستان تصریح کرد: خواهان این هستیم که افغانستان به یک دولت شکوفا تبدیل شود که در پروژه‌های مهم بین‌المللی و منطقه‌ای مشارکت داشته باشد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار