بارش‌های ۲۰۰ میلیمتری برای برخی استان‌ها و حوضه‌های آبریز کشور هشدار طوفان و سیل؛ آماده باش مراکز درمانی از دوشنبه تا جمعه پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان / خطر سیلاب و قطع برق در برخی استان‌ها تشدید فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور شناسایی ۱۱۰۷ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور/ صید پشه آئدس در ۱۱ استان معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور فقط یک درصد است که عدد نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود اسامی پاساژ‌های ناایمن پایتخت اعلام شد  ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود

دستگیری کلاهبرداران تخریب‌گر پایتخت

رئیس پلیس آگاهی تهران از از دستگیری اعضای باند ۳ نفره کلاهبرداری که با روش تخریب خودروهای فروشی، از فروشندگان خسارت دریافت می کردند خبر داد. 
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصرسرهنگ علی ولی‌پور گودرزی در این باره گفت:‌ پس از اینکه وقوع چند فقره کلاهبرداری از فروشندگان خودرو با شیوه یکسان در محدوده پاسگاه نعمت آباد به پلیس اطلاع داده شد، رسیدگی به پرونده در دستورکار تیمی از کارآگاهان پایگاه دهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه شیوه انجام این کلاهبرداری‌ها تخریب خودروهای فروشی بود گفت: در تحقیقات صورت گرفته از شاکیان پرونده مشخص شد که یکی از اعضای این باند بعد از اینکه از مراکز مربوطه خودرو خریداری و برای تنظیم قرارداد نهایی به دفترخانه‌ای در همان محدوده مراجعه کرد. در همین حین دو تن از همدستانش با استفاده از چکش خودروی فروشی را تخریب کرده و به آن آسیب زدند و با توجه به اینکه در قرارداد خود قید کرده بودند که در صورت وارد شدن آسیب باید خسارات آن پرداخت شود، از این طریق فروشنده را مجبور به پرداخت خسارت کرده بودند.

رئیس پلیس آگاهی تهران با بیان اینکه متهمان پس از آسیب رساندن به خودرو مالباختگان با توجه به انعقاد قرارداد نهایی از فروشنده درخواست خسارت کرده بودند گفت: با توجه به حساسیت موضوع، کارآگاهان پایگاه دهم پلیس آگاهی تهران، با رصدهای اطلاعاتی و اقدامات کارآگاهی هویت متهمان را در جنوب تهران شناسایی کرده و پس از شناسایی محل اختفای این افراد،‌ در یک عملیات غافلگیرانه سه تن از اعضای این باند را دستگیر و به مقر انتطامی منتقل کردند.

به گفته وی متهمان در بازجویی‌های اولیه به جرم خود مبنی بر کلاهبرداری با شگرد تخریب ماشین های فروشی و کلاهبرداری با خرید و فروش خودرو در سطح شهر تهران اعتراف کردند.

وی در پایان افزود: متهمان برای کشف جرایم احتمالی دیگر در اختیار کارآگاهان پایگاه دهم پلیس آگاهی قرار دارند و تاکنون ۲۵ شاکی شناسایی شده‌اند. همچنین کشف جزئیات پرونده و برآورد ارزش ریالی کلاهبرداری‌های انجام شده در دستورکار قرار دارد./ایسنا

ارسال نظر