تکذیب شیوع وبا در اصفهان-راهبرد معاصر
هشدار رعد و برق شدید در ۴ استان آخرین فرصت بارگذاری مدارک برای رتبه‌بندی معلمان | زمان صدور احکام رتبه‌بندی معلمان مشخص شد؟ + فیلم وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۱۸ آبان ۱۴۰۳؛ بارش باران و مه گرفتی در محور‌های شمالی مشاهده تتوکاران مرد در یک آرایشگاه زنانه در کرج + واکنش رئیس اتاق اصناف آموزش و پرورش: قصد جداسازی کلاس‌های دانش‌آموزان اتباع را نداریم بارش پراکنده و وزش باد در برخی استان‌ها دفترچه راهنمای ثبت نام دو آزمون ارشد و دکتری اصلاح شد نظام پرستاری: دستور العمل افزایش سه برابری ساعت اضافه کار پرستاران بزودی ابلاغ می‌شود رئیس سازمان محیط‌زیست: برای توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه نکا تصمیمی گرفته نشده ماجرای اعتراض پرستاران اهوازی چه بود؟ خبر مهم برای بازنشستگان؛ افزایش حقوق از همین ماه موج بارشی جدید در راه ایران | امروز کدام استان‌ها بارانی هستند؟ ماهواره هدهد «نصر من الله و فتح قریب» را مخابره کرد اعلام زمان پرداخت باقی مانده حق‌التدریس معلمان | برگزاری آزمون استخدامی تا پایان امسال خبر ویژه وزیر ارتباطات درباره پیام‌ها و تماس‌های تبلیغاتی

تکذیب شیوع وبا در اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شیوع وبا در اصفهان را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۱۶

به گزارش راهبرد معاصر پژمان عقدک در خصوص برخی شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر شیوه وبا در اصفهان اظهار داشت: باید توجه داشت که هیچ افزایشی در زمینه بیماری‌های اسهالی و گوارشی به وجود نیامده است.

وی افزود: البته باید توجه داشت که با فرارسیدن فصل گرما نسبت به حالت عادی مختصری بیماری‌های اسهالی افزایش می‌یابد اما این افزایش در حدی نیست که سیستم هشدار وزارت بهداشت را به صدا در بیاورد چرا که امری عادی است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه افزایش دما، عدم رعایت مسائل بهداشتی از جمله شست‌وشوی نامناسب میوه‌های فصل، شیوع بیماری ویروسی و گاهاً مسمومیت‌های احتمالی دلیل افزایش بیماری‌های گوارشی است، اضافه کرد: از سویی نیز باید توجه داشت که کرونا همچنان وجود دارد و این بیماری می‌تواند به شکل گوارشی اتفاق بیفتد.

وی اضافه کرد: چیزی به نام وبا در شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وجود ندارد و شهروندان نباید در این زمینه نگران باشند و تنها با انجام مراقبت‌های بهداشتی سلامت خود را تضمین کنند.

عقدک تصریح کرد: البته باید توجه داشت که بعد از بیماری‌های گوارشی آب بدن به شدت کاهش می‌یابد و باید آب کافی توسط افراد مبتلا به ویژه بعد از بهبودی مصرف شود./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار