پرجمعیت‌ترین کشور‌های جهان تا سال 2100-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

پرجمعیت‌ترین کشور‌های جهان تا سال 2100

سازمان ملل روز گذشته با انتشار گزارشی پرجمعیت‌ترین کشور‌های جهان تا سال ۲۱۰۰ را پیش‌بینی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر ، سازمان ملل روز گذشته با انتشار گزارشی از تغییرات پویا در جمعیت جهان خبر داد.

بر اساس این گزارش، در ۲۰ سال آینده، انتظار می‌رود جمعیت کشور‌های ثروتمند جهان به بالاترین سطح برسد و جمعیت بسیاری از اقتصاد‌های بزرگ که هم اکنون نیز در حال کاهش است، کم شود.

 

طبق داده‌های سازمان ملل انتظار می‌رود تا سال ۲۱۰۰ تعداد زیادی از کشور‌های اروپایی با کاهش جمعیت مواجه شوند. این گزارش تخمین زده است تا سال ۲۱۰۰ جمعیت اروپا حدود ۱۲۰ میلیون نفر کاهش می‌یابد و از ۷۵۰ میلیون نفر به ۶۳۰ میلیون نفر کاهش می‌یابد. بنا بر این تخمین، ایتالیا به تنهایی باکاهش جمعیت ۲۰ میلیون نفری و آلمان با کاهش جمعیت ۹ میلیون نفری بر کاهش جمعیت کل اروپا تاثیر می‌گذارند. جمعیت کشور‌های آلبانی، مولداوی و صربستان نیز به نصف می‌رسد.

 

انگلیس از قاعده کاهش جمعیت در اروپا مستثنی است. طبق گزارش سازمان ملل انتظار می‌رود جمعیت این کشور حدود ۱۰ میلیون نفر افزایش یابد. همچنین کشور‌های نروژ، سوئد، سوئیس و ایرلند نیز شاهد موفقیت‌هایی در افزایش نرخ رشد جمعیت هستند.

 

سازمان ملل در گزارش خود آورده است در خارج از اروپا تغییرات جمعیت چشمگیرتر است. پیش بینی می‌شود هند با پیشی گرفتن از چین تا سال ۲۰۲۷ به پرجمعیت‌ترین کشور جهان تبدیل شود و تا سال ۲۰۶۰ جمعیت آن به اوج خود می‌رسد. انتظار می‌رود جمعیت چین تا سال ۲۱۰۰ حدود ۳۷۵ میلیون نفر کاهش یابد. همچنین تا سال ۲۱۰۰، از هر ۱۰ نفر جمعیت جهان کمتر از یک نفر چینی خواهد بود. در حال حاضر از هر ۵ نفر جمعیت جهان یک نفر چینی است.

 

در این گزارش آمده است پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که جمعیت جهان تا سال ۲۰۵۰ به ۹ میلیارد و ۷۰۰ میلیون نفر برسد و تا سال ۲۱۰۰ حدود ۱۱ میلیارد نفر شود. همچنین انتظار می‌رود تا سال ۲۱۰۰ برخی از کشور‌های پرجمعیت جهان همچون برزیل، بنگلادش، روسیه و مکزیک جای خود را در نرخ جمعیت به اتیوپی، مصر، جمهوری کنگو و تانزانیا دهند. آمریکا نیز به عنوان سومین کشور پرجمعیت جهان جای خود را به نیجریه خواهد داد.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده