فرماندار ملکشاهی: صدای مردم شنیده می‌شود و پیگیری جدی در دستور کار است پزشکیان: چرا با دانشجوی معترض برخورد می‌کنیم؟ / ما مقصریم نه دانشجو و مردم بررسی موضوع اغتشاشات در کمیسیون امور داخلی کشور شهادت یکی از کارکنان انتظامی استان ایلام در ملکشاهی بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار ملکشاهی دستور پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی‌های استان ایلام سرلشکر موسوی: فراجا با همراهی مردم آشوبگران را جای خود می‌نشاند عارف: مسکن محرومان باید با سرعت بیشتری تامین شود پزشکیان: با برخورد‌های قهری و روش‌های ناصحیح، نمی‌توان جامعه را قانع یا آرام کرد/ وزارت کشور موظف است در این زمینه نظارت کامل و جامعی اعمال کند دستور رئیس‌جمهور برای بررسی پرداخت کالابرگ به دهک ۱۰ جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی / ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ شناسایی ۴۰ متهم انتشار اخبار جعلی اغتشاشات اخیر در فضای مجازی سردار رادان: دستگیری‌های هدفمند لیدر‌های تحریک کننده اعتراضات، در دستور کار پلیس قرار گرفت کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق مجلس تایید شد یک میلیون تومان اعتبار خرید برای ۸۰ میلیون ایرانی؛ طرح حمایتی دولت شروع شد

مخبر: دولت به حذف ارز ترجیحی به عنوان منبع درآمد نگاه نکرده است

معاون اول رئیس جمهور گفت: دولت به موضوع حذف ارز ترجیحی به هیچ وجه به عنوان یک منبع درآمد برای جبران بودجه نگاه نکرده بلکه اثرات این طرح بزرگ به گونه‌ای است که در سال‌های آینده تمامی اقشار آسیب پذیر و مردم از ثمرات آن بهره خواهند برد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۵ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 26
کد خبر: ۱۴۰۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر در جلسه هیات دولت همچنین با اشاره به اعلام اسامی ابربدهکاران بانکی توسط بانک مرکزی تصریح کرد: اعلام اسامی ابربدهکاران یک اقدام بسیار خوب است که البته باید تمام جوانب و ضوابط آن در نظر گرفته شود تا حساب کسانی که از بانک ها برای اجرای طرح های بزرگ کشوری تسهیلات دریافت کرده اند با کسانی که سوء استفاده هایی در دریافت این وام ها داشته اند، جدا شود.

معاون اول رییس جمهور در ادامه از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خواست تا با کمک نهادهای ذیربط زیرساخت های امنیتی لازم را برای جلوگیری از کلاهبرداری های اینترنتی به ویژه پیامک های ارسالی به مردم در زمینه حذف ارز ترجیحی فراهم کند.

مخبر با قدردانی از تلاش های وزارت بهداشت برای پرداخت و کمک های مالی برای هزینه های ناباروری گفت: طرح افزایش جمعیت یکی از دغدغه های رییس جمهور و دولت است و کمک های وزارت بهداشت برای پرداخت هزینه های ناباروری به زوج های ایرانی کمک بزرگی برای حل این دغدغه و تضمین آینده کشور خواهد کرد.

مخبر همچنین پس از ارایه گزارش وزیر میراث فرهنگی و گردشگری از سفر اخیر خود به خوزستان به ظرفیت های بالای گردشگری رودخانه اروند و بهمن شیر اشاره و تصریح کرد: موقعیت ساحلی شهرهای استان خوستان به ویژه خرمشهر و آبادان یک فرصت بزرگ برای کسب درآمد از صنعت گردشگری در این شهرهاست که باید وزارتخانه های کشور و گردشگری امکانات و زمینه های لازم برای فعالیت بخش خصوصی این صنعت در مناطق مستعد را فراهم کنند.

وی اجرای سیاست های فرهنگی منطبق با ارزش های اسلامی و انقلابی در مدارس برای دانش آموزان را یکی از خواسته های قشرهای مختلف مردمی عنوان و تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش باید با اجرای قوانین مصوب مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه سیاست های فرهنگی در نظام آموزش و پرورش گام های اساسی تری بردارد.

مخبر در پایان از وزیر ورزش و جوانان خواست با رفع مشکلات آماده سازی و تقویت تیم ملی فوتبال ایران برای اعزام به جام جهانی قطر، تدارکات لازم برای انجام بازی های تیم ملی هر چه سریعتر اتخاذ شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار