روسیه: نیروگاه هسته‌ای جدیدی در ایران احداث می‌کنیم اسموتریچ: اسرائیل باید به تنهایی علیه موشک‌های ایرانی اقدام کند ادعای الحدث درباره برگزاری مذاکرات ایران و آمریکا در دوحه واکنش نبیه بری به توافق چارچوبی دولت لبنان و اسرائیل: این فتنه است منابعی در حزب‌الله: چارچوب توافقی که در واشنگتن به امضا رسیده، از نظر مقاومت مردود است؛ هیچ‌گونه الزام‌آوری برای ما ندارد اعلام رسمی توافق چارچوبی لبنان و اسرائیل / کان نیوز: طرفین دربارهٔ رسیدگی به شبکهٔ تونل‌ها و تجمعات نظامی حزب‌الله، و مذاکرات دربارهٔ مرز زمینی اسرائیل و لبنان، به تفاهم دست یافته‌اند الشرق نیوز: به زودی لبنان و اسرائیل یک توافق چارچوبی به همراه ضمیمهٔ امنیتی امضا می‌کنند / اکسیوس: این توافق امروز اعلام می‌شود ادعای ترامپ: ایران آتش‌بس را نقض کرد / ایران چهار پهپاد به سمت کشتی‌هایی در حال عبور از تنگه هرمز پرتاب کرد منابع العربیه: دور بعدی مذاکرات آمریکا و ایران در تاریخ ۲۸ و ۲۹ ژوئن در سوئیس برگزار خواهد شد فعال شدن هشدار موشکی در دبی؛ بلافاصله وضعیت عادی اعلام شد قرارگاه خاتم: تحرکات و حضور هواپیما‌های نظامی اسرائیل در آسمان برخی کشور‌های همسایه به سمت ایران، اقدامی خطرناک و تهدید علیه ایران می‌دانیم / پاسخ به این اقدامات خطرناک را حق خود می‌دانیم سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعای ونس: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است شهادت برادر زاده اسماعیل هنیه در حمله اسرائیل ادعای پلیس مونته‌نگرو: بازداشت یک ایرانی با درخواست اف‌بی‌آی / این فرد حملات هکری گسترده‌ای را علیه بیش از ۱۵۰ دانشگاه در ایالات متحده انجام داده واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه مشترک آمریکا و کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس: در رویکرد‌های خود نسبت به امنیت منطقه تجدید نظر کنید شهردار نیویورک در مراسم عزاداری امام حسین (ع) + عکس / زهران ممدانی: عدالت همواره ارزش جنگیدن دارد

احتمال صدور مجوز عبور پرواز‌های اسرائیل از آسمان عربستان

احتمال صدور مجوز عبور پرواز‌های اسرائیل از آسمان عربستان یک وب سایت عبری از احتمال موافقت سعودی‌ها با مجوز عبور پرواز‌های اسرائیلی از آسمان عربستان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۶ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، وب سایت عبری «واینت» اعلام کرد که اگر سفر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا به منطقه منجر به عادی سازی روابط اسرائیل و عربستان سعودی شود، اولین قدم احتمالاً موافقت عربستان سعودی با ورود هواپیما‌های این رژیم به حریم هوایی خود است.

به گزارش الخلیج الجدید، این وب سایت عبری تاکید کرد که این امر همچنین می‌تواند ایجاد خطوط هوایی به مقاصد جدید، به ویژه ژاپن و استرالیا را برای اسرائیل سرعت بخشد.

بر اساس گزارش این وب سایت عبری، پیش از این شرکت اسرائیلی «العال» در مارس ۲۰۲۰ در آستانه راه اندازی یک خط هوایی به توکیو بود و «دریم لاینر» را خریداری کرد، اما پس از شیوع ویروس کرونا آمد و شد هواپیمایی لغو شد.

در این گزارش آمده است که اکنون امکان ایجاد یک شرکت هواپیمایی مستقیم از اسرائیل به ژاپن فراهم شده است.

بر اساس گزارش وب سایت واینت، پس از امضای توافقنامه «ابراهیم» در سال ۲۰۲۰، ​​عربستان سعودی آسمان خود را به روی پرواز‌های اسرائیلی گشود تا مدت زمان این پرواز‌ها به کشور‌های سازشکار یعنی امارات و بحرین، بین دو تا سه ساعت کمتر شود.

رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که هسته اصلی سفر بایدن به منطقه، عربستان سعودی است تا راه را برای عادی سازی روابط بین تل‌آویو و ریاض هموار کند.

در همین راستا روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال اخیرا گزارش داد که آمریکا در ماه مارس گذشته نشستی محرمانه با مقامات ارشد نظامی اسرائیل و مقامات نظامی کشور‌های عربی در شهر شرم الشیخ مصر برگزار کرد.

به گزارش وال استریت ژورنال، در نشست شرم الشیخ، «آویو کوخاوی» رئیس ستاد ارتش اسرائیل و «فیاض بن حامد الرویلی» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح عربستان سعودی حضور داشتند.

جو بایدن، سفر سه روزه‌ای به منطقه خواهد داشت و مهم‌ترین محور این سفر، دیدار با مقامات عربستان سعودی و پس از آن رژیم صهیونیستی عنوان شده است.
اخیرا رسانه‌های عبری از تلاش‌های محرمانه رژیم صهیونیستی برای به سرانجام رساندن پرونده عادی سازی روابط با عربستان سعودی پیش از سفر جو بایدن به منطقه پرده برداشتند.

این درحالی است که طی چند هفته گذشته عربستان به طور علنی حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های اسرائیلی باز کرده است و در همین مدت کوتاه چندین بار هواپیما‌هایی از مبدا تل‌آویو در فرودگاه ریاض به زمین نشسته‌اند. این هواپیما‌ها تجار، فعالان اقتصادی و مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی را به ریاض منتقل می‌کنند.

روزنامه «اسرائیل هیوم» در این چارچوب اعلام کرد که ریاض قرار است در ازای موافقت تل‌آویو با انتقال حاکمیت جزایر «تیران» و «صنافیر» از مصر به عربستان سعودی، حریم هوایی خود را به روی هواپیما‌های اسرائیل باز کند.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست نیز در مقاله‌ای با عنوان سفر بایدن به عربستان و دیدار وی با «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی اعلام کرد که دو عامل برای سفر بایدن به عربستان وجود دارد. اول اینکه در وهله نخست جنگ در اوکراین موجب شده تا آمریکا برای تنظیم بازار نفت نیاز شدیدی به کمک عربستان داشته باشد. اما عامل دوم نیاز اساسی اسرائیل به بایدن جهت عادی سازی روابط با عربستان است./تسنیم

کلمات کلیدی: عربستان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار