دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

خبر مهم یک نماینده از رفع فیلتر اینترنت برای اساتید دانشگاه

حسینی کیا در پاسخ به پرسشی درباره کاهش سطح دسترسی کاربران اینترنت گفت: در این زمینه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید پاسخگو باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۲۶ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 17
کد خبر: ۱۴۲۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر،  سید جواد حسینی کیا عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانه‌ای در حاشیه جلسه روز یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش ایسنا درباره وضعیت فیلترینگ اینترنت اظهار کرد: برخلاف برخی نگاه‌هایی که درباره فیلترینگ وجود دارد، در حال برداشتن فیلترینگ اینترنت برای اساتید و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه های خاص هستیم. این طرح در مقطعی کوتاه و به شکل آزمایشی اجرا می شود.

وی افزود: در گام بعدی، این طرح برای اساتید کل دانشگاه‌های کشور اجرا خواهد شد و اینترنت بدون فیلتر در داخل دانشگاه‌ها در دسترس اساتید قرار می گیرد.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «تا پیش از بررسی و اجرایی شدن طرح صیانت از فضای مجازی، کمیته تعیین مصادیق مجرمانه نقش کلیدی را در کشور برعهده دارد»، تاکید کرد: در حال حرکت به سمتی هستیم تا اینترنت بدون فیلتر توسعه پیدا کند؛ ابتدا فیلترینگ اینترنت برای گروه های هدف برداشته می شود و انشاالله این موضوع گسترش پیدا خواهد کرد و در نهایت تنها یک سری سایت‌های خاص که منجر به گسترش فساد می‌شوند فیلتر خواهند ماند.

حسینی کیا با تاکید بر اینکه باید فیلرینگ را در شرایطی قرار دهیم که افرادی که ظرفیت لغزش دارند با محدودیت مواجه شوند، گفت: امروز درباره یک سری افراد با توجه به سن و جایگاه علمی که دارند این احساس وجود دارد که اگر اینترنت آزاد در اختیار آنها قرار بگیرد، این گروه به سمت استفاده نادرست از فضای مجازی نمی روند؛ این افراد مصداق کسانی هستند که مبتلا به دیابت هستند و خودشان در برابر استفاده از شیرینی پرهیز می‌کنند.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره کاهش سطح دسترسی کاربران اینترنت گفت: در این زمینه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید پاسخگو باشد.

این عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای تصریح کرد: نگاه اساسی نظام بر این است که فیلترینگ اینترنت برداشته شود اما این اتفاق در صورتی رخ می‌دهد که شرایط آن وجود داشته باشد و شرایط امنی در فضای مجازی به وجود بیاید که گرگ‌ها جولان ندهند؛ امروز پلتفرم‌های فضای مجازی نظیر تلگرام در اختیار این گرگ‌ها قرار دارد. باید فضا و زیرساختی را ایجاد کنیم که خودمان سوار بر بستر فضای مجازی باشیم و نگذاریم که فسادی در این مجموعه رخ دهد و مطالب غیراخلاقی در آن نشر پیدا کند./ایسنا

ارسال نظر