عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است افزودن نام چند فرد، نهاد و کشتی به فهرست تحریم‌های ضدایرانی ایالات متحده سناتور آمریکایی: توافق با تهران امکان‌پذیر است هشدار حزب الله لبنان نسبت به هدف قرار دادن نظام جمهوری اسلامی ایران ونس: به‌دنبال راه‌حل دیپلماتیک با ایران هستیم

ارتش چین به آمریکا هشدار داد

وزارتخانه‌های دفاع و خارجه چین در بیانیه‌ای شدیداللحن تایید فروش جدید سلاح دولت بایدن به تایوان را محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این توافق به ارزش ۱۰۸ میلیون دلار و شامل قطعات خودروهای زرهی و کمک‌های تکنیکی است که دولت جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا با آن موافقت کرده و قرار است به تایوان ارسال شود.

سخنگوی وزارت دفاع چین اعلام کرد: پکن می‌خواهد که آمریکا سریعا از این طرح فروش سلاح به تایوان دست بکشد و عقب نشینی کند. در ضمن، طرف آمریکایی باید شخصا مسئولیت تضعیف روابط بین واشنگتن و پکن، ارتش‌های دو کشور و صلح و ثبات در تنگه تایوان را بپذیرد.

وی ادامه داد: ارتش آزادی بخش خلق چین برای دفاع از حق حاکمیت و یکپارچگی قلمروی خود اقدامات لازم را قطعا انجام می‌دهد و هرگونه تلاش مداخله جویانه و جدایی طلبی را خنثی خواهد کرد.

وانگ ونبین، سخنگوی وزارت خارجه چین نیز اظهارنظری مشابه داشت و افزود: تامین تسلیحاتی آمریکا برای تایوان، حق حاکمیت و منافع امنیتی چین را قویا تضعیف کرده و بر امنیت و ثبات تنگه تایوان و روابط بین واشنگتن و پکن اثر مخرب برجای می‌گذارد.

وی ادامه داد: چین به انجام اقدامات قاطع و قوی در دفاع از حق حاکمیت و منافع امنیتی خود ادامه خواهد داد.

پنتاگون روز جمعه اعلام کرد که وزارت امور خارجه ایالات متحده به این انتقال چراغ سبز نشان داده است. البته هنوز این طرح به تاییدیه کنگره نرسیده است.

آژانس همکاری امنیت دفاعی آمریکا اعلام کرد، ارسال این قطعات برای تانک و خودروهای زرهی و همچنین سرویس‌های حمایت لجستیکی و تکنیکی از سوی مقاطعه کاران آمریکایی با هدف تقویت و گسترش عملیات مشترک ارتش تایوان با نیروهای آمریکایی و دیگر متحدان می‌شود.

ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز با رد نگرانی‌های چین روز دوشنبه مدعی شد که ایالات متحده تعهدی قطعی در قبال تامین سلاح برای تایوان به منظور دفاع از خود دارد.

وی ادامه داد: بر اساس قانون روابط تایوان، ما خدمات دفاعی لازم را در اختیار تایوان قرار می‌دهیم تا این جزیره را قادر به حفظ قابلیت دفاع شخصی کند. این کاری است که دولت‌های متوالی در واشنگتن انجام داده‌اند. این روند کاملا با سیاست چین واحد از سوی ما سازگار است./ایسنا

کلمات کلیدی: آمریکا چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار